Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Terrence Howard, Tom Hiddleston i James Harden

Anonim

U današnje doba čovjekov arsenal inspiracije ormara nikada ne bi trebao biti tanak. Ne možemo učiniti mnogo za vašu ljubavnu ljubav (ili možemo?), Ali svakako možemo pomoći u bivšem. Zato smo svaki tjedan pogodili slavne muškarce svijeta za malo sartorialske intervencije.

Ovo je najbolje odjevene muškarce u tjednu koji je Terrence Howard probijao s Jonom Hammom, Zayn Malik mršteći se, James Harden u elegantnoj jakni i Tom Hiddleston, Ryan Gosling i Miles Teller rade ono što rade najbolje u Oscara.

Od smokinga, streetweara i odijela, sve je dobro. Baš kao i vaša novostvorena ideja ormar.

1/6

Tom Hiddleston

Oscara nije bila jedina stvar koja se dogodila ovaj tjedan. Tom Hiddleston pojavio se na premijeri Konga u klasičnom tankom mornarskom broju koji je bio klasičan kao što biste očekivali od Engleza.

2/6

Zayn Malik

Dječak koji ne zna kako se osmijeh dobiva nula bodova za njegovu sranju izvođenja 'Plave čelika', ali pristojan 9 za stil. Traperica na tamnom traperu na čizmama je način da ide.

3/6

James Harden

Samo proglašen MVP od sezone NBA, James Harden svibanj dobro haljina bolje nego što on govori. Zgodan bombarder u boji opremljen je u blizini džepne košulje i uparen s obaveznim tenisicama.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil