Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Daniel Craig & Justin Theroux

Anonim

Što je cijeli tjedan. Film "Specter" (razmišljao je o Danielu Craigu u crnom tuxu vrhunskog remenja) započeo je svjetsku turneju po prvi put u Europu s premijerima crvenih tepiha u Londonu, Berlinu, Zürichu i Madridu. Jao.

Milanu i MTV Europe nagrade vidjeli su Pharrell Williams otrčao dvostruko odijelo odijelo, obučavajući mjeden obloženi meltonski kaput u bogatoj merinovoj vuni; njegovi odjeni traperice zadržavaju savršeno pristajanje nad bijelim tenisicama.

Stateide i najbolja nagrađivana zračna luka idu Justinu Therouxu u LAX, prije nego što su naši celeb stilski špijuni ostali u gradu anđela za prve InStyle nagrade. Časopisni party crveni tepih privukao je Ansel Elgort iz hollywoodskih skrovišta, kao i Balenciaga dizajner Nicolas Ghesquiere, dizajner koji ljulja na crno odijelo. Tako moda.

Kliknite kroz slideshow za najbolje odjevene muškarce slavnih u tjednu.

1/12

Ansel Elgort

Glumac sudjeluje na nagradama InStyle u nautičkom plavom odijelu, obloženom ledeno-bijelom košuljom - bez kravate i kvadratom džepa. Dobro obučene cipele ne prolaze nezapaženo.

2/12

Martin Garrix

Nizozemski DJ sudjeluje na nagradama MTV Europe u vrlo balmainovoj crvenoj i crnoj bombaškoj jakni s razrezanim trapericama i tenisicama snježne kože - održavajući nisku rezoluciju kako bi se izbjegla zbunjenost prostora.

3/12

Ben Whishaw

Glumac 'Spectre' don klasični crni tux s bijelom škroba bijelom krilatom košuljom i leptirom. Vraćanje na tradicije.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone