Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Aaron Taylor-Johnson, Jamie Dornan i Donald Glover

Anonim

Kako se zima približava, možemo očekivati ​​samo da ćete uskoro biti bombardirani pozivima na gomilu proljetnih žrtava. Ako zagladite glavu na ono što ćete moći iskopati iz dubina ormara za ove obvezne događaje, zaustavite se, opustite i slušajte. Ovaj tjedan, najbolje odjeveni slavni muškarci iz Hollywooda su nas apsolutno školovali u formalnoj odjeći s nizom crvenih tepihova koji će zasigurno potaknuti vaš sljedeći izgled partije.

Ovaj tjedan je bilo 50 nijansi sive, doslovno i metaforički. Gospodin Christian Gray aka Jamie Dornan izašao je u sivoj s parnim stiliziranim nijansama nosača kornjaša, Aaron Taylor-Johnson upio svoj sivi ansambl s kravata i kvadratnim džepom, a Milo Ventimiglia slagao je teksturiranu sijedu košulju pod klasičnim crnim brojem na holivudskoj stranoj Pritisnite Udruge Grants Banquet.

Na svjetlijoj strani stvari, Chris Pine je ponovno bio na njemu s parom odvažnih visokih struka krema hlače, Donald 'Childish Gambino' Glover zadržao cool u položi natrag krem ​​odijelo i mugavci i 'Pete's Dragon' glumac Wes Bentley osvojila je nagradu za najseksi bradavicu u kombinaciji s uravnoteženim dubinskim mornarskim odijelom.

1/6

Aaron Taylor-Johnson

Sudjelovanjem na Grants banquetu holivudskog stranog tiska, Aaron Taylor-Johnson krenuo je za oštro sivo odijelo s kravata i džepom za malo dodatnog razreda.

2/6

Donald Glover

Donald Glover aka Childish Gambino zadržao je izgled ležeći i na točki na FOX Ljeto TCA Press Tour u kremu odijelo s otvorenim bijelom košuljom i mokasicama.

3/6

Jamie Dornan

Gospodin Christian Gray aka Jamie Dornan čini svoju rutu na nastup na "The Late Show s Stephenom Colbert" nevjerojatno elegantan u klasičnom siva odijelo s tan haljina cipele i kornjača hladu sjenila.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone