Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ansel Elgort, Zac Posen i Neil Patrick Harris

Anonim

Bilo da ulovite ulicama New Yorka ili činite sve što je u njihovoj moći kako biste dobili izjavu s formalnom odjećom, stilski poznati Hollywoodi imali su nekoliko stvari kako bi nas naučili o ekstremama novog sezonskog modnog ovog tjedna.

I Henry Cavill i Ansel Elgort borili su se od navijača u New Yorku, Elgort u priopćenju bombaša i čepova svile, a Cavill u klasičnom mornarskom puloveru i hlačama kako bi odgovarali njegovoj novoj 'Superman' stas.

Na crvenom tepihu Neil Patrick Harris i njegov muž David Burtka podigli su par vezova u koordiniranju zelenih i sivih odijela, a Zac Posen nam je dao lekciju u zimskim slojevima i Jesse Tyler Ferguson, a Frazer Harrison nas je vraćao na vrhunac check- prilagođen gospodin, zajedno s lukom i kvadratnim džepom.

Jesen / zima zovete vaše ime, vrijeme je da odaberete svoje izjave i klasične komade i nosite ih ponosom.

1/6

Zac Posen

Modni dizajner Zac Posen izgledao je na "Sve je kopiranje Nora Ephron: Scripted & Unscripted" screening u NYC u ugljenom odijelu i teksturom plavi kaput.

2/6

Henry Cavill

Čuvajući ga jednostavnim na ulicama NYC-a, Henry Cavill stiže novu 'Superman' stasku u opremljenom mornarskom puloveru, hlačama i ten cipelama.

3/6

Frazer Harrison

U lansiranju Virgin America's Denvera, Broncosov igrač Frazer Harrison pokazuje nam kako nositi odijelo od 3 komada. Uparivanje mornarice i zelene ispise ispisati s mornarskim polkadot kravatom i prugastom džepnom kvadratom, Harrison postaje razigran sa svojom opremom.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine