Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Idris Elba, David Beckham i Kit Harrington

Anonim

Stilski roditelji svijeta stigli su kako bi se vaši ormarićevi ideje nadovezali još tjedan dana.

Oni koji traže inspiraciju za odijelo trebaju tražiti dalje od australskog glumca Brentona Thwaitesa na hladnom broju cementa dok se David Beckham ponovno vraća u klasičnu Englesku kombiju čekova i pruga. Zaokruživanje igre odijela je Matt Bomer koji je u koktelu imao dvostruki prsni smoking.

Na uličnom krugu sve je bilo o ljetnom stylingu Idrisa Elbe, zvučnim vibracijama Kit Harringtona i tranzitnim temama Michaela B. Jordana. Nick Jonas također se snuck tamo s cool athleisure izgled koji je samo pravi iznos od ohladi bez završetka daggy.

Do sljedećeg tjedna, ti moderni momci.

1/7

Idris Elba

Elba je ovog tjedna neosporni kralj ljeta. Britanski glumac prisustvovao je lansiranju kampanje u londonskoj Soho House u bežnom pletenom džematu uparenima pastelnim plavim kratkim hlačama i Stan Smiths.

2/7

Brenton Thwaites

Australski glumac Brenton Thwaites nastavio je svoj promotivni krug za Pirate of the Caribbean. Dječak koji se diže potresao je laganu cementnu odijelu u kombinaciji s čistim parom tenisica s ovom prigodom.

3/7

Nick Jonas

Nick Jonas nastavlja svoj kameleonski ormarić s ovim zracnim ansamblom. To je athleisure učinjeno pravo. Obratite pažnju na odgovarajuće bijele akcente.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro