Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben Stiller, Chris Pine i Joel Edgerton

Anonim

Mislite da je tvoja crno-bijela pingvin odijela jedina formalna odjeća koju trebate ove sezone? Razmisli još jednom.

Nevjerojatni holivudski muškarci dobivaju eksperimentalnu boju i teksturu. Ovaj je tjedan bio omiljeni mornarski sjaj, na leđima Ben Stillera na screeningu "Zoolander No. 2" u Sydneyu i Aussie Joel Edgerton na premijeri "Jane Got A Gun" preko jezera u New Yorku.

Chris Hemsworth također je pjevao blues kad je napustio Bowery Hotel u NYC, dok su Laurence Fishburne i Chris Pine odsvirali teksturirane nijanse smeđe i sive, a Joseph Gordon-Levitt pobunio se u casual plaid broju.

Nemojte se bojati pomiješati ovu sezonu.

1/6

Ben Stiller

Ben Stiller dokazuje da ima više života nego što je stvarno, stvarno, smiješno dobro izgleda na Sydney prikazivanje na 'Zoolander br. 2' u depp navy sjaj odijelo i savršeno Blue čelik pout.

2/6

Laurence Fishburne

Dokazuje da je ta dob samo broj, Laurence Fishburne pridružuje se redovima srebrnih lisica na One Night 100 Years Benefitu u New Yorku u elegantnom smeđom peacoatu, kožnim rukavicama i dvosmjernim brošama.

3/6

Chris Hemsworth

Izgledaš li ovo glatko provjeravanje? Chris Hemsworth napušta Bowery Hotel u NYCu u klasičnom plavom odijelu i mršavi kravatu, besprijekorno ukrašenu kosu i dlake na licu.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro