Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. David Beckham, Bryan Cranston i Miles Teller

Anonim

Vrijeme je da dobijemo neke inspiracije s navojem uz pomoć ovog tjedna najbolje obučene muškarce slavne osobe.

Na modnom krugu je eklektična mješavina dapper dečki koji su ili dolaze iz treninga ili ravno off SAG nagrade crveni tepih.

Želiš imena? Imate imena. David Beckham lako može izgledati u teretani razvrstanim kombinacijom kompresijskog trošenja, Adidasovih NMD-a, preokrenutom kapom i sunniesima.

Bryan Cranston u međuvremenu je čišćenje na nedavnoj SAG nagrade i to je učinio u klasičnom crnom smokingu koji je uistinu dodao svom uglednom ponašanju gospoda.

Keanu Reeves u međuvremenu je poliranje njegov zaštitni znak neugodan izgled za premijeru njegov najnoviji akcijski film John Wick 2.

Naši moderni pobjednici ovog tjedna ipak pripada Milesu Telleru koji nastavlja činiti dobar posao povlačenjem klasičnog izgleda za suvremeni svijet. Nosnice kornjača, dvostrukih odijela i kaputa - svi tamo rade u Tellerovom planu velikog stila.

A $ AP Rocky i Neil Patrick-Harris dolaze u bliskoj sekundi sa svojim nastupom na NYFW's Raf Simons show.

1/7

David Beckham

Beckham bi mogao izgledati dobro u vreći za smeće, ali u ovom slučaju on je u teretanu, što još uvijek uspijeva. Komprimirane torbice koje se nose ispod kratkih hlača su uparene s NMD-ovima Adidasa, obrnutim kapicama i sunčanim navlakama. Nazvat ćemo ga tajnim hladno.

2/7

Mahershala Ali

Glumac 'Moonlight' Mahershala Ali odvažuje izvanredan bijelac smokinga na SAG nagradama i pojačava pogled s mamcima i džepnim kvadratom.

3/7

Bryan Cranston

Stari psi, sjajni trikovi. Bryan Cranston u crnom je smiješku dovezao klasu svom zanatu.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone