Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Anonim

Pripremite svoj ormar za sve napade od ovog tjedna najbolje odjevenih muškaraca iz svijeta slavnih.

U ovom je izdanju malo od svega, od besprijekorno prilagođenog Hugua Jackmana do lakšeg ansambla samog Supermana, Henrv Cavill. Pobrinite se da se granice sartorial flair guraju ovaj tjedan su Lewis Hamilton koji je ljuljao do Vogue večera događaj u svijetle crimson odijelo bez kravatu. Glumac Baby Driver Ansel Elgort također je otišao u sivom i ružičastom odijelu koji dobro funkcionira u kontekstu filma.

Gledajući za casual wear za muškarce ovaj tjedan su Dave Franco, Justin Theroux, Harry Styles i Jensen Ackles koji su dali više od dovoljno inspiracije od uzoraka košulje do jednostavnog chambray. Sve je u redu, dušo. Sad se obuče u golu magarca.

1/8

Hugh Jackman

Hugh Jackman je poštovao svoje dužnosti na najnovijem događaju u Mont Blancu, a on je to učinio u apsolutnom stilu i klasičan klasičnom mornarskom odijelu.

2/8

Justin Theroux

Justin Theroux i dalje dokazuje svijetu zašto je on kralj otpušten. Jednostavna Harrington jakna, polo i traperica je sve što je potrebno za hvatanje dućana kafića.

3/8

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton nastavlja s HAM-om na modnoj fronti sa svojim nastupom na nedavnoj večeri Vogue ukrašenoj svijetlom crvenom odijelu uparenom s crnom posadom.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine