Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben McKenzie, Firass Dirani i Simon Pegg

Anonim

Držite se hlače, gospodo. Vrijeme je da pomognemo ruku s ovim tjednom zaokruživanjem najpoznatijih svjetskih poznatih osoba.

Ne prolazimo previše daleko od testirane i testirane formule za ovo izdanje koje se sastoji isključivo od glumaca i glazbenika. Dobitnik vrhunskih priznanja ovog tjedna je Simon Pegg, koji se pojavio na Tokijskoj premijeri Star Treka: Beyond u ubojitoj odijelu od drvenog ugljena s kontrastnim bojama u marsalu i vrlo džepnom kvadratnom igrom.

Stari kolega Jake Gyllenhaal također se ušulja s klasičnom mornaricom i plavim kombinacijskim odijelom koji savršeno leži na ramenima bez previše toga. Kao što uvijek kažemo, to je sve u skladu s modnošću i Gyllenhaal ima deset velikih masnoća.

Ni John Legend nije trebao ni zaboraviti, boreći se crvenim tepihom u crnom i crvenom odijelu od tartana, u kombinaciji s poliranim crnim oklopima. Pridruživanje redovima naših dapper dečki je Gotham Ben McKenzie, koji ostavlja dječački izgled OC za odrastao izgled s lagano provjeren mornarica odijelo. Ne treba zanemariti australski glumac Firass Dirani, koji se pojavio na premijeri Mel Gibsonovog Hacksaw Ridgea u očaravajućem trodijelnom odijelu.

Serijski najbolji dresser Joe Jonas se ušulja još jednom, ovaj put ljulja klasični bombaš s camo za vrlo svježi streetwear izgled.

1/6

Firass Dirani

Jedanput Power Ranger i Kralj križa, Firass Dirani nastupili su na ovogodišnjem premijeru Mel Gibsonovog Hacksaw Ridgea. Australski glumac nije razočarao bežom jaknom lijepom parom s plavim hlačama i prslukom. Pojedinosti se zatim ostavljaju da podigne izgled s kvadratnim džepnim kvadratom i rebrastim cvijetom. Utrke, bilo tko?

2/6

Jake Gyllenhaal

Gyllenhaal je oduvijek bio konzervativni ormarić, ali to ne znači da je zvuk izbora u odijevanju trebao biti zanemaren. Za svoje najnovije napore Gyllenhaal posuđuje mornaricu i dodaje crticu klase s moćnim plavim kravatom.

3/6

Ben McKenzie

OC je vidio neke od najslikovitijih modnih ranih 2000-ih godina kako bi ikada zaslužili naše televizijske zaslone. Nemojte pogriješiti iako neće biti majica odjevenih preko dugih rukava za danasnje Ben McKenzie. Slično kao i Gyllenhaal, McKenzie se odlučuje za mračno odijelo mornarice, ali ga parira kravljem.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone