Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Mark Ruffalo, Jeff Goldblum i Harry Styles

Anonim

Ovaj tjedan predstavili smo dvije ekstreme od modernih Hollywooda.

One: isprobani i provjereni izgled bez napora i bez nje, koji su pokazali crvene tepih Matt Damon u klasičnom crnom odijelu i kravatu, a Mark Ruffalo u elegantnom ugljenom ansamblu, cementiranje statusa srebrnog lisice i dokazivanje dobrog stila ne treba da budemo sladoledni ili slikoviti.

I dva: izgleda iz naših omiljenih modnih pobunjenika, poput Jeff Goldblumovog izrezbarenog hipster loafera i čarapa, izgleda Andy Samberg's 'cool babe' get-up, Jason Sudeikis 'sve-crno-sve izjava i Harry Styles' napora British rocker combo.

Bilo da ste jedan u boji u redovima, ili ne, ovaj tjedan bio je bogat muškarčevim stilom nadahnuća spremnih da se sruše s crvenog tepiha i u svoj ormar.

1/6

Jason Sudeikis

Na NYC 'Vinyl' premijeri, smiješni čovjek Jason Sudeikis dokazuje da je sve-crno-sve trend može učiniti čudesa, osobito kada par odijevanja. Sudeikis, pored sna žene Olivia Wilde, sportski crni kožan biciklist nad crnom košuljom i hlačama i vrhovima od izgleda s klasičnim čipke i besprijekorno njegu brada.

2/6

Matt Damon

S takvim ogromnim i cijenjenim tijelom rada, Matt Damon nema vremena za napetost i šanse. Optužujući se za klasično odijelo i vezu na 21. Critics 'Choice Awards, Damon i supruga Luciana izgledaju savršeno, minimalno glam par.

3/6

Andy Samberg

Ok, priznajemo da Andy Samberg ljulja taj stil 'cool babe' do krajnjeg sjaja na crvenom tepihu na Winter 2011 TCA Touru, ali komadićima je podnio modni rizik sa svojim slojevitom jaknom i kombinezonom s džemperom zajedno s podignutim udarcima i stilski naočale.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone