Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ryan Seacrest, Tom Hiddleston i Nicholas Hoult

Anonim

Slušaj, kolege. Ako niste dodali plavu bombašku jaknu ili par tenisica u svoju garderobu ove sezone, onda imate nekakve veze. To je, ako idemo najljepših holivudskih muškaraca, naravno.

Ovaj tjedan bio je sve o bezobzirnim pametnim casual izgledima čak i najgori od veličanstvenih gadovi mogli skinuti. Nicholas Hoult uparivao je majicu s klasičnim bijelim Chucks i RayBansom, a Ryan Seacrest u kombinaciji s bombašem od marame s plaidom, a Michael B. Jordan odlučio se za čudan tiskani pulover s podignutim udarcima u Comic Conu.

Odstupanje od crvenih tepiha i neobičnih događaja u tjednu bili su naši junaci na ulici. Benedikt Cumberbatch je krenuo u opuštenoj kaputić s šeširom i nijansama u tranzitu u LAX-u, dok je Tom Hiddleston također prolazio kroz svoj potpis sportski plavi broj s sivim čarapama od smeđih suknje, a napokon se Joe Jonas borio da obožava obožavatelje u balansiranijem geometrijskom ispisu košulje i plimsolls.

1/6

Nicholas Hoult

Glumac Nicholas Hoult prisustvovao je Giffoni filmskom festivalu u napornom chic ansamblu crnih hlača, košulji košulje, klasičnom bijelom Chuck Taylorsu i parom ravnih RayBansova.

2/6

Ryan Seacrest

Ovo nije Ryan Seacrest prvi rodeo. Televizijska se osobnost odlučila za bombonsku bombu, plaštenu košulju i tenisice na NBC Olympic Opening Ceremony.

3/6

Benedikt Cumberbatch

Benedikt Cumberbatch ostaje đavolski zgodan u tranzitu u LAX-u u opuštenom blazeru, prugastom čizmu, tenisicama i ogrlicom.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone