Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jeremy Piven, Ryan Reynolds i Ewan McGregor

Anonim

Skupite okrugla djeca, vrijeme je da se školovanje stila od ovog tjedna najbolje odjevenih muškaraca na svijetu.

Bendovi stilova bili su na snazi ​​ovog tjedna s velikim imenima poput Ryan Reynoldsa, Jeremyja Pivena, Ewana McGregora i Joea Jonasa koji su sve izgledali u svojim najcjenjenijim temama.

Dobar trenutak za igranje je Jeremy Piven, koji ovog tjedna čini dva nastupa zbog svoje dobre odijevane osjećaje kako o gradu u djedovoj košulji, tako i na debitantskom naslovu na Haute Livingu u ubojitoj odijelu od prozora.

Slijedeći, imamo sveprisutni otac koji ne dopušta da 'Dad Bod' dobije najbolje od njega. Reynolds vlada vikendom ustaju s maslinastom jaknom slojevitom preko jednostavnog bijelog t-a i uparenima s opremljenim bežnim kenovima. Bacite par čarobnjaka i Converses, a vi imate jedan od najcoolovijih napuštenih majstora fakulteta ikad zamišljenog.

Ne bi trebali biti nadmašeni ovog tjedna su formalni parovi Aaron Taylor-Johnson i Ewan McGregor. Potonji odluči za bijeli out pristup suiting, dok Taylor-Johnson stijene buttoned haljina košulje s mornaricama hlače i mokasinice - jednostavno osvojiti u ormar igra.

Drugdje imamo eklektičnu dressericu Joea Jonasa koji leti mladićevu zastavu u sve plavom odijelu koji je o Americi kao što se može dobiti. Denim jakna s pojedinostima? Imaš to.

Relativni pridošlice Jimmi Simpson i Simon Quarterman također se pridruže tjednu u klasičnim odijelima udžbenika.

1/8

Jeremy Piven

Ne dopustite da vam jednostavnost budala. Jeremy Piven iz Entouragea zna što radi i kako parirati muške stvari kao što je djedica košulja.

2/8

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds je stručnjak za podizanje svog izgleda iz jednostavnih komada. Opremljeni krovići, bijele tenisice Converse i maslinovo jakno je sve što je potrebno da biste skinuli ovaj pametni casual izgled.

3/8

Joe Jonas

Plava izgleda kao nova boja jeseni za tog brata Jonasa. Ako sve ideš plavo, pomiješaj ga s tonskim komadima, tako da ne izgledaš kao Intelov momak.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru