Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Eddie Redmayne, Skrillex & Diplo

Anonim

Svečanost dodjele nagrada nakon dodjele nagrada (i povremene premijere) zadržala je najbolje odjevene muškarce u tjednu na svojim prstima s modnim naprijed.

Američka glazbena nagrada šutirala je stvari sa zvjezdanim izgledima Wiz Khalife, Diplo i Skrillexa. U Londonu i Britanskim modnim nagradama slavili su pommy poshness i prestiž s Davidom Gandyom, Luckyjem Blue Smithom i racerom izvanrednim Lewisom Hamiltonom koji je grabio crveni tepih s lišćem.

Eddie Redmayne ponovno je bio muškarac ponovno u danskoj filmskoj premijeri u vrlo britanskom odijelu od tartana, ali bila je The Big Short premijera u New Yorku, koja je ikona stila Ryan Gosling donirala čvrstu vezu u apstraktnom tisku pored hladne nijanse Brada Pitt.

Kliknite kroz slideshow za najbolje odjevene muškarce u tjednu.

1/12

Charlie Puth

Mlada pjevačica prisustvuje AMA-i u pastelnom ružičastom ružičastom odijelu. Jednostavno slatko s oštrom bijelom košuljom i bezvremenim crnim cipelama.

2/12

David Gandy

Model prati britanske modne nagrade u najkvalitetnijim tuxedosima: mat crnac s debelim rešetkom od svilenog šala, zamjenjujući pramčanu kravatu za stvar poslovnog kraja.

3/12

Jason Donovan

Dugačak put od ulice Ramsay, Donavan donosi crnu maslinovu sportsku jaknu i traperice sive odjeće, bretonsku trapericu koja nudi suptilno podudaranje s azure plavim džepnim trgom. Ljeto u jesen.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine