Najbolji odjeveni u tjednu Feat. James Marsden, Tom Hardy i Bruno Mars

Anonim

Igra odijela je snažna u ovom tjednu izdanje najbolje odjevenih muškaraca iz cijelog svijeta.

Mnogo toga se dijelom odnosi na kraja godišnjih svečanosti koje se sada počinju započeti dok se zabavni poslovi zatvaraju još godinu dana.

Glatke operatere ovog tjedna? Bruno Mars udara u ekipu Victoria's Secret u slatkom tuxu i bundi za njegovu najnoviju izvedbu, Tom Hardy razgovarao u dvostrukom jarbolu za crveni tepih, komičar i glumac Keegan-Michael Key uzimajući klasičnu stazu prozora i Brada Pitt je letio solo u slojevitom jaraku.

Pridruživanje stilskom zabavom s nečim čudnim je Westworldov James Marsden i vjerujte to ili ne, Shia Labeouf u odijelu i izgleda cool.

A to je zamotaj za još jedan tjedan. Do sljedećeg trenutka kada budete radili dobro.

1/6

Brad Pitt

Nedavno solo Pitt nije napustio svoju stilsku igru ​​u nepriliku kad je nazvao s Angelinom Jolie. Poznati glumac pogodio je nedavni crveni tepih s finim rasporedom i dobro njegovanim izgledom. Koji tata bod?

2/6

Shia Labeouf

Serijski čudovišni i medijski magnet Shia Labeouf učinili su nešto čudno ovaj tjedan - on je ljuljao kraljevsko plavo odijelo i izgledalo je prokleto dobro to radi. Cigareta i pratnja vjerojatno pomažu i malo.

3/6

Bruno Mars

Ustajanje zvijezde moderne duše ne treba uvod. Bruno Mars hodao je Victoria's Secret pisti u prigušenom stilu s krznenom kaputom i ljudskim potpeticama. Jadni mali momak.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil