Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Rob Lowe, Ryan Reynolds i Drake

Anonim

To je novi tjedan i to zahtijeva svježi trag od vodećih muškaraca koji znaju izmamiti odjeću ubojice među divljinom.

Ovo nije dječja igra s masivnim popisom imena poput Drakea koji je na MTV Video Music Awardsu (dok pokušava pogoditi Rihanna), a Rob Lowe pokazao kako mladići misle kako 52-godišnjaci rade na suigraču i Jeremy Renner ide klasični trodijelni jednobojni.

Drugdje na sceni, braća Jonas (Nick i Joe) udružili su se na MTV Music Video Awardsu u golemim stilovima bombardera.

Ne treba zanemariti nevjerojatne talente Michaela Fassbendera koji je radio crvene tepih u klasičnom mornarskom ansamblu s prozorskim završetkom.

Zaokružiti besmisleni modni osjećaj muškaraca ovog izdanja, imamo Ryan Reynolds koji je lovio ljetne vibracije u provjerenim hlačama, platnenom košulju i klasičnim bijelošću Converse.

Učinite to jednom, učinite to prave dječake.

1/6

patak

Izvlačivši krunu za najboljeg odjevenog muškarca na MTV Music Video Awardsu, bilo je prikladno samo da je bio uparen s Rihannom na pozornici. Ako ste u nedoumici, ići crno.

2/6

Rob Lowe

Rob Lowe je 52-godišnjak, ali dokazuje da može izgledati 20 godina svojeg juniora u elegantnom plavom broju zajedno s laganim sjajom. Najbolji dio ovog izgleda ipak je njegova nova kosa.

3/6

Nick i Joe Jonas

Dvije trećine braće Jonas prisustvovale su nagradama MTV-a i u istinskom bratskom stilu, obojica su nosili bombarderske jakne u kontrastnoj zelenoj i jednobojnoj boji. Pojedinosti o prugama? Obavezno.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018