Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. David Beckham, Eddie Redmayne i Chris Hemsworth

Anonim

Najbolji odjeveni ljudi na svijetu bili su na snazi ​​ovog tjedna kada se približio najsuvremenijem svjetskom teniskom turniru.

Biti u Velikoj Britaniji, izbor boja odijela bio je i ne-mozak - mornarica u svim najsvjetlijim tonovima i kombinacijama koje se možete sjetiti. Vođenje čopora bio je, naravno, gospodin David Beckham koji je donio malo muških njuh u svoj mornarički ansambl s detaljima ubojice.

Ne treba ostaviti za sobom Eddie Redmayne koja je nosila Oxford sivo, a Jude Law lizala se u dvostrukom ponoćnom plavom odijelu zajedno s bivšim prvakom Formule 1 Nica Rosberga koji je otišao na više konzervativni put s mornaricom i zelenim uparivanjem. Roger Federer se također pojavio u svojim medijskim dužnostima u klasičnom crnom odijelu koji je kao udžbenik osvajao kako dobiva.

Izvan teniskih krugova Chris Hemsworth uspio je potražiti TAG Heuer, dok su Conor McGregor i Floyd Mayweather nastavili svoj svjetski promotivni turnir u stilu. Naš najglasniji i najdjelotvorniji ulični stil ovog tjedna? NBA je Russell Westbrook koji čudno uspijeva skinuti dvostruku trapericu s važnom porukom. Ne za sve osim on dobiva bodove za davanje to pristojan ispucati.

1/7

David Beckham

Beckham ga posjeduje u klasičnom morskom odijelu s detaljima ubojice.

2/7

Eddie Redmayne

Glumac je nastavio pokazati svijetu zašto je kralj britanske mase.

3/7

Jude Law & Nico Rosberg

Zabrana je bila jaka između ove dvije zvijezde njihove igre. Isto vrijedi i za njihove stilove s pravom optuživanja za dvostruko prsima dok je Rosberg otišao na tradicionalno odijelo.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018