Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Tom Hardy, Bradley Cooper i Jake Gyllenhaal

Anonim

Nema puno lijevo od 2015, a ipak vodeći holivudski muškarci ne pokazuju znak da usporavaju stilski ulog.

Ovaj tjedan je bio sve o indie zvijezde diže do povodom. Samo uzmi Rami Malekov mod-punk pogled na balet, grubu crvenokupu Domhnall Gleeson u burgundiji na premijeri The Revenant i Aaron Paul, čuvajući ga klasično u sve crno na A Celebration for Bryan Cranston.

To ne znači da su srebrni zasloni u Hollywoodu bili u dobroj formi. 'Voditelj Revenanta' Tom Hardy je eksperimentirao s stavom i priborom, Bradley Cooper zadržao je svoju zvjezdanu crvenu tepihu u suptilnoj provjeri 3 komada za 'Joy' premijeru i Jake Gyllenhaal potresao je formalno odijelo kao šef na Dublinskom međunarodnom filmskom festivalu,

Pokaži im kako se radi, momci.

1/6

Aaron Paul

S poštovanjem svojeg "Breaking Bad" suigrača u A Celebrationu za Bryana Cranstona u NYC-u, Aaron Paul oduševio je 'Jesse' razbojništvo za crno-bijeli ansambl s teksturom i hlače preko povremenog crnog tanga.

2/6

Jake Gyllenhaal

Jake stijene formalan dnevni odijelo kao šef na 2015 Dubai International Film Festival u klasičnom crnom odijelu i kravatu s gladak roadfarers i hrapav brada da se podudaraju.

3/6

Rami Malek

Rami Malek stiže u LA Dance Project 2015 Benefit u mod-punk pogledu ravno s pista. Glumac slojeva kožnati biciklist nad bijelim gumbom i završi izgled s crnim tankim hlačama i kožnim čizmama.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone