Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Niall Horan, Gerard Butler i Steve Yeun

Anonim

Nemojte dopustiti da igraju nit samo zato što je gotovo kraj tjedna. Ovog tjedna zaokruživanje najotmjenijih muškaraca nadopunjuje mlade i stare (er).

Američka glazbena nagrada ove će se godine voditi s nekoliko momaka koji su znali što rade. Prvo je Niall Horan, član Jednog Direkta koji dokazuje da je Zayn Malik precijenjen pojačavanjem svoje garderobne igre s odijelo od prozorskog odijela.

Slijedeći iza sebe, D'Marge je omiljen James Bay u svojem vrhunskom šeširu i Steven Yeunu koji je sve držao na crvenom tepihu.

U odjelu oldies Jeff Goldblum radi na krugovima i pokazuje kako mladi ljudi to rade s eklektičnim ispisima i stilskim štipaljkama. Gerard Butler se pridružuje i sa sigurnom, ali dobro pripremljenom trodijelnom odijelu u ponoćnoj mornarici.

Dobro se zaokružuje svima koji su najdraža komičarka, Aziz Ansari, koji je crvenim tepihom u tamnom odijelu podigao i podigao ga s nekoliko jednostavnih pribora poput džepa i kravatu. Ipak, niste sigurni za sjenu.

Uživaj, momci.

1/7

Niall Horan

Siva prozorska ploča u kombinaciji s preplanuo redovne remenje jednostavna je pobjeda. Pojačajte izgled nakon radnog vremena s džepnim kvadratnim kravama.

2/7

James Bay

Glazbenik James Bay zna kako privući moderan mekani rock izgled. Sve crne boje s metalnim ispisom i dobrom prilagodbom olakšavaju uzimanje.

3/7

Steven Yeun

Zvijezda Walking Dead zapravo nije mrtva u stvarnom svijetu. Ovdje se pojavljuje u AMA u svim crnim.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone