Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Nick Jonas, John Legend i Joshua Jackson

Anonim

Ovaj tjedan vodeći holivudski muškarci su nas naučili nekoliko neopisivih satova u stilu. Jedan: pravi muškarci nose ružičaste boje. Dva: nemojte se bojati eksperimentirati s obućom. Tri: tvoja prošla zvijezda tinejdžerske TV serije ne mora danas definirati vaš stil.

Iz Nick Jonasa, Joshua Jacksona i Michaela B. Jordana, moderni stilovi izvanredne ulice izgledaju za sve ružičasti ansambl Johna Legenda, baršunastu i satensku kombinaciju Johannes Huebl i Anthony Mackie na mornarici od 3 komada, zvijezde su bile igrati ovaj tjedan i školovati nas na stilu na svim pravim načinima.

1/6

John Legend

John Legend dokazuje da pravi muškarci nose ružičaste boje u pastelnom odijelu i kombinaciji bijele košulje kao Stella Artois donosi zvijezde u New York.

2/6

Johannes Huebl

Johannes ne može pogriješiti u odijelu. Na Večer Poštovanju Valentina, g. Olivia Palermo odlučio se za baršunastu jaknu s elegantnim saten reverom, zajedno s šarenim džepnim kvadratom i lukom.

3/6

Michael B. Jordan

Kombinirajući udobnost i stil kao profesionalac, ovaj glumac posjeduje čvrsti ansambl za žvakanje dok stiže u LAX u bijelim tenisicama i sivim znojem, pribavljajući se sa kuglastom vrećicom od maslinaste zelene kože i okruglim nijansama.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone