Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Gary Clark Jr, Jeff Goldblum i Johannes Huebl

Anonim

Učinio si to u petak i znaš što to znači, zar ne? Više stilski poznatih muškaraca koji inspiriraju novu sezonu garderobu i možda neku potrebnu vikend shopping.

Ovaj tjedan vidjeli smo novopridošle i iskusne natjecatelje kako bi dokazali da je klasično zadržavanje, uz nekoliko pametnih modnih rizika, sve što je potrebno da bi je ostalo svježe od ulice do crvenog tepiha.

Gary Clark Jr očvrsnuo je status rockstar na pozornici na Coachelli u svom karakterističnom mršavom šalu, trapericama, šeširima i nijansama, a Zachary Quinto je napravio svoju marku u zavidnom plavom bombonskom bombarderu. Baz Luhrmann i Jeff Goldblum, s druge strane, dokazali su da je dob samo broj u nekim slatkim stilskim izjavama poput izrezbarenih klinova, kožnih bicikala i jaknih jaknih, tenisica, sunčanih naočala i debelih okvira.

Beckham nije bio David Beckham ili Johannes Huebl prvi rodeo ovog tjedna, i kao takvi, obje stilske ikone odlučile su se za klasične sive odijele s bijelim košuljama, Beckham je dodao zlatnu šipku za dodanu klasu.

1/6

Jeff Goldblum

Konačni srebrni lisica, Jeff Goldblum prisustvovao se Danu sigurnih djece 2016. u kožnim biciklistima, obojenim klinovima i debelim obodnim staklima. U kombinaciji s glatkom kosom, Goldblum uzima termin "elegantni tata" na novu razinu.

2/6

Gary Clark Jr

Nedavno privučeni ultimativnoj bebi Nicole Trunfio, Gary Clark Jr radi ono što najbolje čini na pozornici na Coachelli u svojim karakterističnim mršavim šalterom, trapericama, nijansama i šeširi kombinaciji za rock 'n' roll steeze.

3/6

Baz Luhrmann

Pokazujući da je dob samo broj, redatelj Aussie Baz Luhrmann prisustvovao je seriji Tribeca Talks Directors u elegantnom smeđem sandučiću, bijelim tenisicama i okruglim nijansama.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone