Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Joseph Gordon-Levitt, Rami Malek i Ty Burrell

Anonim

Tjedan je završio, ali to ne znači da su vam stilski zahtjevi trebali slijediti.

Govoreći o odijelima, slavne osobe izišle su ovog tjedna igrati s više premijera uz 65. Emmy nagrade, koje čine uzgoj dapper muškaraca.

Naš odabir najbolje odjevenog tjedna odražava tu atmosferu sa tuxedom, odijelo i slicked back kosu sve njihovo prisustvo poznato među treperi svjetla.

Bryan Cranston ga je ubio u mornarici Tux kao i Rami Malek u kombinaciji i pristao bijelom smokingu. Čak se i Mario Lopez snuzao s mornarskim brojem koji je sličan onom Ty Burrellovog izgleda.

Drugdje Josip Gordon-Levitt izvodi premijeru u krugu sa svojim kolegama glumcima u klasičnom smeđem odijelu doniranom do moderne spekulacije s vitkim rezom i tankom kravatom.

Gledajući poslije ležernijeg izgleda, ujedinjeni su napori Nick Jonasa i Jamesa Franca koji su prešli na premijere svog najnovijih filmova u jaknama glasnijima od većine. Nije za svakoga osim ako ste pop zvijezda i James Franco, vjerojatno biste se mogli maknuti s njom.

Tko je rekao da je blokiranje boje bilo mrtvo?

1/7

Joseph Gordon-Levitt

Josip Gordon-Levitt pokazuje svijetu da se smeđe na pravi način. To je moderniji način rada na klasičnoj boji obučenoj tankom geometrijskom kravom i tijesnom rezu.

2/7

Ty Burrell

Moderna Obiteljska zvijezda sa svojim divnim partnerom u crveno je prošetao crvenim tepihom Emmyja, ali bio je njegova baršunasta mornarica koja je ukrala emisiju. Vrhovni pribor čini ovaj jedan od najsjajnijih pogleda na nagrade.

3/7

Tom Cullen

Tom Cullen je otišao na klasični crno-bijeli tux s velikim detaljima poput bijele pramčane kravate i džepnog kvadrata. Savršeni udžbenik povučen je desno.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro