Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Anthony Mackie, Jeff Goldblum i Paul Rudd

Anonim

Ovaj tjedan, slijedeći Gala, pojavljuju se svi u Hollywoodu pod crvenom tepihu i odijela su se igrala. Najbolji odjeveni slavni muškarci u Hollywoodu, pokušali su uzeti klasike i ubrizgati malo okusa 2016. u svoje oštre ansamblima.

Na screeningu Marvelovog "Kapetana Amerike: Građanski rat", favoriti Hollywooda pogodili su sve odgovarajuće note stila. Anthony Mackie (ili Falcon) posjedovao je crveni tepak u klasičnom mornarskom odijelu s kvadratom s ispisnim džepom i otvorenom bijelom košuljicom, dok je smiješni tip Paul Rudd promijenio stvari u smeđem broju (s dodatnim štihom) i sam kapetan Amerikanac Chris Evans to je casual u (drugoj) mornarici jakne, plave otvorene košulje i crne hlače.

Na crvenim tepisima negdje drugdje, vrhunska srebrna lisica Jeff Goldblum otišla je u crno s baršunastom jaknom i zaštitnim naočalama, Damian Lewis također obukao mornaricu s nataknutom crvenom kosom i Michael B. Jordan pokazao je da je bombašna jakna sezona mora imati za muškarci.

Vrijeme je da postanete odgovarajući i elegantni.

1/6

Michael B. Jordan

Bombaš je jasno da je ovogodišnja muška odjeća morala imati. Glumac Michael B. Jordan nam pokazuje točno kako ga stilizirati trakom i trapericama u Intrigu noćnom klubu Grand Opening Wynn u Las Vegasu.

2/6

Damian Lewis

Na 'Our Kind of Traitor' Velikoj Britaniji, glumac 'Domovinski' Damian Lewis čuva klasične stvari mornarskim odijeljom, otvorenom bijelom košuljom i džepnim kvadratom.

3/6

Paul Rudd

Uz malo dodatnih piskavica, duhovit momak, Paul Rudd, prisustvovao je screeningu Marvelovog 'Captain America: Civil War' u smeđem odijelu i zlatnoj kraci, moderan odlazak od tipičnog crno-bijelog.

Zanimljivi Članci

21 Iznenađujuće (& muškarci) ormar i svlačionice Ideje

Što su muškarci nosili: 2016 MTV Movie Awards Red Carpet

Victoria's Secret Valentinovo i Superbowl 2016 Promo

12 najotmjenijih slavnih ljudi ovog tjedna [24.04.15]