Najbolji sjedala na sjedalu australskih zračnih luka

Anonim

Jeste li se ikad prijavili na svoj let rano, pažljivo proučavali kartu sjedala i odabrali najbolje mjesto u kući? Jeste li i vi sretno sjeli u svoj izbor? samo da bi shvatili da ste pogrešno pročitali kartu, rezervirali pogrešnu stranu izlaznog reda, a sada su zaglavljeni pokraj WC-a na sjedištu koje se neće odmaknuti?

Ne? To je cool - samo sam tražio prijatelja.

U svakom slučaju, ako ste željni izbjegavanja 100% hipotetske situacije, pogledajte ovaj vodič za najbolje i najgore mjesto za sjedenje u gospodarstvu na domaćem australskom letu.

Qantas Airbus 330-200

Naravno, Qantas Airbus 330-200 sjedala za gospodarstvo dolaze s 31 centimetarom naslonjača i širinom od 17, 5 inča (a hrana je komplementarna), ali budimo realni: ekonomija je ekonomija. Nekoliko centimetara ovdje i tamo neće napraviti ili razbiti putovanje. Uzimajući sjediti pored stalno u potražnji toalet će. To i dobra čaša Chardonnaya. Također: nogom. Trebate li još govoriti? Odabir dobrog sjedišta je vjerojatno važnije od odabira dobre zrakoplovne tvrtke. I za razliku od nekih drugih zrakoplovnih tvrtki, na Qantas domaćim letovima, to je besplatno!

S obzirom da je Airbus 330-200 jedan od Qantasovih kućnih spajalica (tj. Ako rezervirate nekoliko letova u Australiji, na neko će mjesto završiti), korisno je znati koja su najbolja mjesta za sjedenje. Ovo obično traje nekoliko pokušaja i pogrešaka. Srećom za vas, ušli smo u SeatGuru da podijelimo tajne koje znaju samo česti letači. Ovo je slom sjedišta od interesa.

Sjedišta za dobivanje

 • Rub 44: Dodatni prostor za noge; to je vrlo coveted izlazni red.
 • Red 57: Da, to je u blizini WC-a, ali ako ste serijski proizvođač hrane, ovaj red vam daje jednostavan pristup galaksiji natovarenoj snackom.

Sjedala koje treba izbjegavati

 • Redak 23: Izbjegavajte rezervaciju u retku 23 ako je moguće; zbog pregrada može imati ograničenu prostoriju za noge. Jedino ovdje je da nitko nije ispred vas.
 • Redak 39: Ovaj red sjedala je u blizini WC-a pa osim ako ste obožavatelj osvježivača zraka i drugi mirisi daju to propust.
 • 53D & 53G: Osim ako ne budete budni svjesni svaki put kad netko pogrešno razjasni jaz između vas i reda 54, nemojte rezervirati mjesta 53D ili 53G.
 • 54D, 54E i 54F: Zbog neusklađenosti s prednjim sjedalima, ako završite u tim sjedalima, imat ćete malo ograničenu nogu i prostor za odlaganje.

Qantas Boeing 737-800

Qantas 737-800 manji je zrakoplov od Airbus 330-200. No, potencijal za postizanje velikog mjesta (ili jadno u lošem izboru) još je veći. Izgled 3 × 3 sjedala nije za svakoga, međutim postoji nekoliko dragulja na ovom malom gradskom letku. Često prolazi kroz nebo između Sydneya i Melbourna, pa ako živite u nekom od neslužbenih glavnih gradova nacije, poznavanje ovog planiranog sjedišta po srcu jednako je važno kao poznavanje najpoznatijih barova u Sydneyu ili najboljih barbara u Melbourneu.

Sjedišta za dobivanje

 • Red 4 je odabir hrpe; to je jedino sjedalo na ravnini koja pruža dodatnu prostoriju za noge bez ikakvih nedostataka. Ipak, trebate biti Qantas Platinum ili predsjedavajuće salon kako biste ih predbilježili. Najbolje što se možete nadati traži od pisaćeg stola lijepo prije odlaska (alternativno možete platiti 20 dolara kako biste osigurali "dodatno sjedalo za noge").
 • Redak 13 - Ograničen položaj; ali i dodatnu prostoriju za noge, što ga donekle čini.
 • Redak 14 - Dodatni prostor za noge, ali manje jastuka, a može se hladno dok su blizu izlaza zrakoplova.

Sjedala koje treba izbjegavati

 • 9A i 9F su mjesta za izbjegavanje ako ste ljubitelj pogleda (bez prozora).
 • 10A i 10F - Zategnuti pritisak za bodybuildere među nama, s neusklađenim prozorom i smanjenom sobom za ramena.
 • Redak 12 - Ovo će zadržati kiropraktičare zauzet; ne odstupa.
 • Natrag Row: ograničeno nasloniti i blizu WC-a. Boooo!

Qantas Boeing 717-200

Qantas 717-200 je još jedan manji mlaz, koji je dio QantasLink usluge i često se koristi između Sydneya, Canberra i Melbournea. Bonus: sudjelovanje u QantasLinku omogućuje vam pristup Qantas bodovima i statusnim bonovima, bešavne veze, online rezervaciju 24 sata dnevno i mogućnost prijave putem mobilnog telefona.

Sjedišta za dobivanje

 • 4. redak: Ovo je poželjna zona "dodatnog prostora za noge", ali ako ga želite rezervirati, morat ćete uplatiti 20 dolara unaprijed, a obično se brzo prodaje. Rani se i noge će ti zahvaliti.
 • Redak 13: Ograničen položaj; ali i dodatnu prostoriju za noge, što ga donekle čini.
 • Redak 14: Dodatni prostor za noge, ali prema retku 4 možda ćete morati platiti dodatnu naknadu.

Sjedala koje treba izbjegavati

 • Redak 12: Ograničen položaj.
 • 22A i 22C: Posljednji red aviona, ograničen položaj, blizu WC-a.
 • 23D, 23E & 23F: Posljednji red aviona s druge strane prolaza, ograničena naslonjača, blizu WC-a.

Jetstar Airbus A320

Airbus A320 ima najširu kabinu bilo kojeg jednoslojnog zrakoplova na nebu i može ugostiti do 180 putnika. Ali koliko će ih putovati s grčevima nogu? Pročitajte dalje kako biste saznali. U svakoj ozbiljnosti, ako rezervirate let Jetstar, šanse su da ćete biti na ovom Airbusu, pa se obrišite na svom prolaznom atomu. Da: odabir vlastitog sjedala košta oko 8 USD (pod pretpostavkom da ste rezervirali 'početnu kartu') ali svakako to vrijedi. I da biste osigurali sjedalo s izlaznim redom, gledate dodatnih 25 dolara.

Sjedišta za dobivanje

 • Sjedala 1B i 1C: Odabir parcele, ova sjedala imaju dodatnu prostoriju za noge i nema nedostataka (1A gotovo čini rez, ali izlazna vrata probijaju se u neki od njegovih prostora).
 • Redak 13: Rezervirajte ovdje ako možete izaći iz reda s dodatnom nogom i bez nedostataka. Poput prednjeg dijela, dolazi i na dodatnu naknadu.

Sjedala koje treba izbjegavati

 • 1D, 1E i 1F: Glupo zlato: Iz redovne karte sjedala čini se da su izlazni redovi s dodatnom nogom. Nisu. Oni zapravo imaju ograničenu prostoriju za noge zbog položaja pregrade.
 • Redak 11: Ove sjedalice mogu imati ograničeni položaj (redak 12 ima dodatnu prostoriju za noge, ali slično ograničen položaj).

Djevica Boeing 737-800

Virgin Boeing 737-800 odgovara 176 putnika, ali samo oni s informacijama unutar hotela bit će na najboljim mjestima. Da biste bili sigurni da ste jedan od njih, kako biste stigli u Perth, možete se jedrenje na dasci s velikim bijelim vinom (ili swill vinom s pravnim osobama - ovisno o tome što god vam se čini manje zastrašujuće), 100% osvježeno. Ili, ako vas vaše putovanje dovede u Brisbane, možete prošetati South Bankom bez bolova u leđima i krutog koljena.

Sjedišta za dobivanje

 • Redak 13: Ovo je jedan od najtraženijih izlaznih redova s ​​dodatnim nogama i super udobnim sjedalima. Međutim, morat ćete platiti dodatnu naknadu da sjedne ovdje jer je klasificiran kao "Economy X".
 • Redak 14: Kao što je gore navedeno - dio 'Gospodarstvo X' - ali vrijedan razočarenja.

Sjedala koje treba izbjegavati

 • Seat 9A: Osim ako ste troglodit, nećete vam se svidjeti ovo mjesto (bez prozora).

Djevica Boeing 737-700

Osim ako niste spremni platiti za nadogradnju na Economy X, igrat ćete se u potrazi za dodatnim dodatnim prostorima za noge u Virgin Boeing 737-700. To je rekao, još uvijek je vrijedno znati gdje da se izbjegne. Uostalom, ne želite se stići do Australian Opena (ili Darwinovih nacionalnih parkova) nakon stresnog leta. Ako se ne tretiraš na gospodarstvo X, bar ne rezervirajte mjesto pored WC-a.

Sjedišta za dobivanje

 • Gospodarstvo X: pretvorili su redove izlaza u svoju verziju vrhunskog gospodarstva.

Sjedala koje treba izbjegavati

 • Natrag Row: U blizini sanitarija i kuhinje.

TigerAir Airbus A320

Iako je riječ o jednoj avionskoj ravni, postoji nekoliko mogućnosti sjedala! Za razliku od nekih drugih aviona na ovom popisu, TigerAir Airbus A320 je više nego džep raketa. Unatoč svojoj veličini još uvijek zips oko svuda kao jedan ipak! Bilo da ste na poslovnom putovanju u Melbourne ili vinsku turneju po Barossa Valleyu u Južnoj Australiji, mogli biste završiti na jednom od tih događaja - stoga vrijedi i za to.

Sjedišta za dobivanje

 • 1. redak: Dodatni prostor za noge zbog položaja pregrade.
 • Redak 13: Dodatna soba za noge zbog toga što je izlazni redak.

Sjedala koje treba izbjegavati

 • Redak 11: Smješten ispred izlaznog reda tako da se možda neće presliti.
 • Redak 30: Ograničen položaj, blizu WC-a.

TigerAir Boeing 737-800

TigerAir Australija Boeing 737-800 ima kapacitet od 180 sjedala s sjedalima 42 'Extra Leg Room', 30 'Up Front' sjedalima i 108 redovnih sjedala za gospodarstvo. Manji od Airbusa, ali sa novijim presvlakama, TigerAir 737-800 je izvrstan mlaz. Da biste dobili optimalno iskustvo, iskoristite najbolje odabir vlastitog mjesta na mreži. Biraj mudro.

Sjedišta za dobivanje

 • Sjedala 15A - 15F: Dolaze s više prostora za noge, ali vjerojatno ćete morati platiti dodatnu naknadu za rezervaciju tih mjesta.

Sjedala koje treba izbjegavati

 • 13A - 13F: Ograničeno nasloniti zbog iza izlaza. 30A - 30F: Ograničeno nasloniti i uz WC.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015