Najbolji proizvodi za poliranje cipela i održavanje vaše cipele u vrhunskom stanju

Anonim

Nijedan muškarac nikada ne bi trebao izdržati napušten par cipela. Ne samo da cipele određuju tip čovjeka, oni također mogu odrediti da li ćete dobiti sreću s tom slatkom pticom u baru.

To nas dovodi do izgubljene umjetnosti poliranja cipela. Praksa ima svoje suvremene podrijetlo s vojskom kao dio vojničkih standarda.

U početku

Proizvodnja čaše za cipele bila je na vrhuncu tijekom Prvog svjetskog rata gdje je bilo potrebno da vojnici sudjeluju u poliranju cipela. Nakon ratova, obuća za cipele ušla je u glavnu struju i usvojila ga šira javnost. Ovih dana polirana cipela se smatra modnim izjavama s raštrkanjem sjaja i bika sjaja s visokim sjajem završni je željeni izgled među najzahtjevnijih ljudi. Lakovi za cipele dolaze uglavnom u obliku voska, paste ili vrhnja, te su dizajnirani za zaštitu cipela, promicanje sjaja i poboljšanje boje.

Mnogi od brandova iz ratnog doba i danas postoje, proizvodeći proizvode s mnogo originalnih sastojaka koji su također prepuno tradicije. To su ti brandovi koji se drže načina starosti koji dominiraju tržištu i smatraju se najboljima. Danas su one robne marke koje trebate znati kako biste ih držali na svojim najsjajnijim nogama.

Shinola

Poznata je za izradu stare fraze "Ne znaš sranje od Shinole", tvrtka je od 1907. godine proizvodila poljski lak za cipele. U doba svjetskih ratova bio je popularan za osoblje vojske, a od tada su od strane poljski rukopisni iskusni obrtnici, Njihov potpis cipela za poliranje pruža izvrsnu sjaju, vodonepropusnost i zaštitu. Zanimljivo je da je brand Shinola doživio porast popularnosti među scenografima u hipsteru otkako je počela proizvoditi kožne proizvode kao što su satovi i kožne časopise.

Cherry Blossom

Uz Kiwi, Cherry Blossom je još jedan poznati brand marke cipela. Proizvod je proizveden početkom dvadesetog stoljeća od strane braće Dan i Charlesa Mason iz želje da stvori poliranje koje ne bi trljati off i zamotati odjeću kao i mnogi drugi proizvodi u to vrijeme. Cherry Blossom je pobjednik najprodavanijih nagrada za cipele i dodatnu opremu marke godine te je u posljednje četiri godine uživao dvoznamenkasti rast godišnjeg rada.

Meltonian

Za razliku od nekih brandova za cipele, Meltonian nudi poliranje cipela u nizu boja sa svime od mornarice do maslina. Meltonian koristi esencijalna ulja i voskove u svom poliranju kako bi spriječio sušenje kože i pucanje tijekom vremena. Ne samo da će vaše cipele biti opremljene sjajem, nego i dalje zaštićene od elemenata, dok produžuju život cipela.

Angelus

Kad govorim o najboljim brandovima koji se drže tradicije, nigdje to nije istina nego s Angelusom. Angelus cipela poljski je stvorio Paul T Angelos u 1907 u svojoj kuhinji i brand i dalje ide jaka danas sa svojim unukom sada na čelu. Poliranje sadrži karnauba i pčelinji vosak koji se lako nanosi i pruža sjaj. Angelusova marka cipelice donosi život starim cipelama dok vraća boju i čuva kožu.

Boot Black Japan

Pucamo preko ove male ljepote marke u Pitti Uomo. Proizvedeno u Japanu, BootBlack nudi niz ulja, lakova i kreme te pribora za osiguranje da cipele ostanu u vrhunskom stanju i stanju.

I na kraju.

Kako polirati vaše cipele kao veličanstveni gad

  • Označite čistu krpu ili ručnik i objesite ga u lak za cipele tako da imate odgovarajuću količinu za rad.
  • Zatim stavite podmetač ili novine na pod tako da poljski ne mrlja pod.
  • Jednostavno uzmite poljski natopljeni dio krpe i utrljajte ga u kožu cipele za haljine, osiguravajući da cipela bude prva i čista.
  • Nakon što završite, nastavite raditi poliranje u cipelu u cijelosti, radeći ravno po svim područjima cipela ravnomjerno. Kada ste zadovoljni sjajem, ostavite da se osuši nekoliko minuta prije nošenja.

Voila. Sjajite poput dijamanta, veličanstvenog gada.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018