BMW oslobađa ograničeno izdanje bicikla M-serije

Anonim

Ako imate dovoljno sreće da sjednete za upravljačem bilo kojeg vozila BMW M, tada ćete znati da se ime ne podmiruje za ništa manje od balističkih performansi i besprijekornog stila. Njemačka proizvođač automobila danas je zahvaljujući svojoj ograničenoj verziji BMW Cruise M-Bike dobila uglednu karakteristiku segmentu pedale s dva kotača. Završen u svojoj potpisnici M-Sport Austin Metallic Yellow boja iz BMW M GmbH, bicikl prirodno sadrži napredne inženjerske inovacije kako bi živio do svojeg značka.

Ograničeno na samo 500 primjeraka, Cruise M-Bike je izgrađen pomoću hidroformiranog aluminijskog okvira uz komponente ugljika što ga čini iznimno laganim i stabilnim. Bez obzira na svjetlost okvira, krutost rukovanja cestom uopće nije ugrožena kako bi se osiguralo maksimalno prenošenje snage do asfalta.

Dizajniranjem, Crusie M-Bike ima ergonomske upravljače koji se mogu individualno podesiti. Također posuđuje dizajnerske znakove iz BMW-ovog asortimana motora sa svojim "Bullneck" dizajnom na vrhu cijevi u prednjem okviru koji replicira spremnik za gorivo.

Hidraulične disk kočnice tvrtke Shimano dolaze standardno kako bi se osiguralo da ste dobili snagu za zaustavljanje da biste suparali brzinu.

Standardna boja Cruise M-Bike iznajmljuje se za 1.350 USD, tako da možete očekivati ​​ovo izdanje za malo više. Pojedinosti potražite u BMW trgovini.

1/4

2/4

3/4

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone