Grubih muških mirisa kako bi vas ostali svježi za manje od 100 dolara

Anonim

S dizajnerima mirisa koji se dobro svladavaju u trostruke znamenke, može biti zastrašujuće kupiti Kölnu bez CEO-ove plaće (a ne spomenuti herkulov zadatak sortiranja između stotina opcija na prvom mjestu).

Srećom, ograničeni proračun ne znači da morate žrtvovati miris. Brojni brandovi - uključujući mnoge rodovnice s A-listom - nude više ekonomičnih opcija koje će i dalje oduševiti uviđajuće nosove.

Ispod ćete naći 10 naših omiljenih muških mirisa ispod 100 dolara, tako da možete konačno sjekuti sjekirom jednom zauvijek.

Sauvage by Christian Dior


Nemoguće je propustiti Johnny Depp-fronted kampanju za Dior's Sauvage. Miris je apsolutno svugdje od svog debija u 2015. godini, a potaknuo je živu raspravu između mrzitelja i obožavatelja. U bivšoj su kategoriji oni koji kažu da su bergamot, Ambroxan, i Sichuan papirna mješavina preopćeniti. U drugoj su kategoriji one koje traže upravo to: svestrani miris koji ih može pratiti bilo gdje, uz elitno prepoznavanje imena i ostvarivu cijenu.

KUPITE US $ 95.00 za 3, 4 oz

L'Homme Yves Saint Laurent

Od kuće Saint Laurent dolazi L'Homme, drvenasti cvjetni miš koji su stvorili Anne Flipo, Pierre Wargnye i Dominique Ropion. Njegova izrazito aromatska mješavina sastoji se od bergamota, đumbira, limuna, tonka graha, hrastovine, vetivera i sandalovine. Rezultat je nerazumno ugodna aroma, tad na sigurnoj strani, ali jednostavan za nošenje u uredu i redoviti hit na datum noći. L'Homme je jedna od najuspješnijih kolegija YSL-a i potaknula je različite mirise, uključujući La Nuit De L'Homme i L'Homme Ultime.

KUPITE US $ 92.00 za 100 mL

Beyond David Beckham


Što zvuči neka sportska zvijezda? Prema David Beckham Beyond, dobitna formula je mojito, kardamom, grejp, crni papar, cedar drvo, geranium, patchouli, vaniliju i kožu. Beyond je stigao na mjesto događaja u 2015, ljubaznost nosa Nelly Hachem Ruiz od IFF. Uspješni miris od tada se proširio na cijeli raspon koji uključuje deodorant, kosu i tijelo, gel za tuširanje i losion za brijanje.

KUPITE US $ 25, 25 za 3 oz

Marrakech Intense By Aesop


U pravom Aesop modi, Marrakech Intense je neobičan miris za muškarce i žene. Perfumer Barnab é Fillion je inspiriran evocativnim aromama začina koje se koriste u marokanskoj kuhinji, intenzivnim bojama karakterističnim za svoje suke i okolnu pustinju, te toplu gostoljubivost koja je sastavni dio marokanskih tradicija. Njegova tumačenja je drvena orijentalna mješavina sa svježim florals, otvor citrusya i intrigantan nagovještaj animalističke.

KUPITE US $ 85, 00 za 1, 7 oz

Dior Homme Christian Diora

U parfumerovim riječima, "Dior Homme izbjegava svaki muški klisnik. Izvorni Dior Homme EDT Olivier Polge bio je nadaleko poznat kao remek-djelo zbog svoje spretne fuzije lavande, kadulje, bergamota, irisa, jantara, kakao, kardamom, patchcouli, kože i tahitije. vetivera. Dior je od tada osvježio miris s verzijom François Demachy, ali original ostaje vrhunski muški miris za dan ili noć.

KUPITE US $ 95.00 za 3, 4 oz

Bleu de Chanel od Chanela

Svugdje ljubljeni od djevojaka, Blue de Chanel je gotovo bolno popularan miris. Samo za to, možda se nećemo složiti s tim da je to "neočekivana" mješavina za čovjeka koji "prkosi konvencijama i otpora svakodnevnom običnom", ali to nikako ne čini to otpisom. Blue de Chanel je voljen zbog razloga. Svježi, čist i svestran - ne pravi ili kontroverzan, ali pouzdan i izuzetno nosiv, s nevjerojatnom masovnom žalbom.

KUPITE US $ 90, 00 za 1, 7 oz

Spicebomb: Viktor & Rolf


Viktor & Rolf lansirao je svoju prvu bombu, cvjetni ženski miris pod nazivom Flowerbomb 2005. godine. Sedam godina kasnije njegov je muški kolega Spicebomb, ekstrovertni miris s senzualnim podlakticama. Miris kombinira eksplozivni koktel od dva sporazuma - jedan spajanjem žestokih, svježe bilješke s ledenim hladnim začinima, a druga zarazna i vatrena kombinacija kože, duhana i vetivara. Da bi to bilo najbolje, Fabien Baron je dizajnirao na-temu vrećicu u obliku ručne bombe.

KUPITE US $ 92.00 za 1.7 oz

Terre D'Hermes Hermes


Hermesov parfem Jean Claude Ellena tvrdi da je njegov nadahnuće za Terre d'Hermès bio autor Jean Giono, kojeg naziva "čovjekom koji voli bogatstvo prirode." U skladu s tim motivom, Terre d'Hermès prikazuje bilješke koje su drvenaste, biljne, i mineralni - citrusi i cedar, papar i patchouli, te bazu vetivera i benzoina. Ovo je Cologna koja poznaje svoju publiku: čovjek s aktivnim, avanturističkim životom i priznanje za dobrobiti prirode.

KUPITE US $ 86, 00 za 1, 69 oz

Uomo Intense By Valentino


Ne za sramežljivu i umirovljenu, Valentino Uomo Intense je miris muškaraca koji žele zapovjediti pažnju. Raznovrsne vrhne bilješke klarnih kadulja susreću se sa zanosnim srcem irisa, a kožne prsne kose osnažuju kremastu bazu vanilije. Valentino predviđa čovjeka inteligentnog čovjeka kao mladog talijanskog nasljednika - elegantan i elegantan, profinjen, ali uvjerljiv i karizmatičan, samo jednim dodirom šarmantnog zloglasnika.

KUPITE US $ 85, 00 za 1, 7 oz

Raditi / igrati postaviti Hawthorne

Upoznajte njujorške najsvetije podvodnike, Brian Jeong i Phillip Wong. Dvojac su mozgovi iza Hawthornea, mirisni brand koji pametnu spin stavlja na posao i igra s skupom polu-prilagođenih kolonjina. Hawthorne koristi mješavinu znanosti i kratku anketu kako bi isporučio dvije prilagođene cologne odabrane iz palete "mirisa" tvrtke, jednog nazvanog "Work" i "Play". Iako nije sasvim prilagođen, to je pristupačan način za dečke da ispuštaju prste u luksuznim vodama parfumerije.

KUPITE US $ 100 za skup od dvije boce od 1, 7 grama

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015