Spasi se, široke noge hlače su službeno na trend

Anonim

Je li mršav jean mrtav? Ne baš, ljudi, ali ako je aktivnost na pisti bilo kakva indikacija, to je za neku pristojnu konkurenciju.

Opušteni hlače krenuli su iz kutije i zagrljeni su raznolikom publikom, od Tylera Stvoritelja do Nick Woostera i besprijekorno prilagođenih pokrovitelja Pitta Uoma.

Za one od vas nikada nije prodao na skraćenom, hiper-skrojen izgled posljednjih godina, opušteni rez je napravio nešto od dobrodošlice povratak. Opušteni setni hlače imaju dovoljno vremena za njih - ne stvaraju činjenicu da još uvijek ne trenirate noge i dodajte retro privlačnost inače običnom odijelu.

Ali to nije samo stvar binning vaše skrojene hlače, a zatim slaviti činjenicu da više ne morate brinuti o ripped prepone svaki put kada sjesti. Postoji nekoliko načina da maksimalno iskoristimo trend i prikupili smo ih za sljedeću ekspediciju za kupnju.

Dok se odmaknula od bedara, koji se sučeljava sa siluetom sveprisutnog mršavog trapera, ne zalazujemo se za pucanje vašeg krojača. Blagi konus - onaj koji ne izlaže obrise vaših mršavih, podmučenih teladi na način na koji drugi hlače - može napraviti razliku naglašavanjem jednostavne, ali još uvijek skrojene, siluete.

Loose, billowing hlače nas podsjećaju na ono što ćete naći na policama za razminiranje i ruralnim trgovinama. Ukratko, to jednostavno izgleda neuredno. Sjećate se vunenih traperica? Naravno da to radiš, a ne bez osjećaja. Rad na ploči za šivanje ne smije se zaustaviti i pri skraćivanju nogu nogavice. Obrezivanje rubova (čak i malo) je još jedan jednostavan način za vlastiti stil.

Obrezan pravi put

Opušteno, a ne loše

Ne šalimo se - nema razloga da vaš krojač napusti posao. Opušteni slatki hlače s tradicionalnim lomljenjem - nabora tkanine koja se nakuplja nad cipelama i skuplja se poput nabrane toaletnog papira - dodajte skupno do dna vaših nogu.

Nitko ne očekuje cjelokupni obilazak vaših gležnjeva izgladnjelih suncu, ali mala koncesija na obrezani trbušni trend može sasvim urediti stvari. Poluautomatska ili bezuspješna opcija - gdje se rub samo samo poljubi na vrh cipela - izgleda mnogo više namjerno, bez rizika dojam da je previše prilagođen. Ključ je izgledati opušteno, a ne neugodno. Pogledajte naš vodič o obrezanim hlačama za detaljniji vodič.

Prilagođeno gore

Opušteni rezovi ili ne, izgleda obrada nikada ne smije pada iz razmatranja. Nasuprot opuštenim hlačama s krojenim košuljama i jaknama koje pokazuju ljudima koje niste sakrili na keg tijekom zime.

Ako nemate, imate priliku gledati bulkier (tj. Porkier) nego što stvarno jeste. Što je još gore, čini se da ste u poteškoćama u pronalaženju ispravne veličine (i nitko ne čuje savjete nezgrapnih blokova).

Očigledna iznimka su oni zavidno hladni ulični stilovi koji vrše ogromnu odjeću religiozno, i nekako ga skinu. No, za redovite momke (poput vas) koji imaju ured ili poslije posla, a ne lizati od streetwear blogera, krojenje bi i dalje trebalo biti dio jednadžbe.

Obuće ili ne?

Pažljivo nastavi

Pletenice: izvor sartorialnih kontroverzi poput ansambala odijela za nošenje, manbuna i smeđih odijela nakon sedamdesetih godina.

Oni su stilski dodir koji se vidi na hlačama grubih mafiosa u gangsteri filmovima, i kroz prozore pretpovijesnih krojačkih kuća koje isključivo služe muškarcima u dobi od četrdeset godina. I vjeruj to ili ne, oni su se vratili na veliki način.

Plišani su prostrani i donose malo klasičnog sartorializma u obzir. Ali kao i sva iskušenja, oni nisu za svakoga. Pliševi još uvijek razmišljaju o stilskim preferencijama zagušljivih starih dečki, a ne svi žele izgledati starije od njih. Ako ste malo oštri, ili imate bokove koji impresioniraju babici, vjerojatno vam nije potrebno.

Dodaju glomazne nabore tkanine preko središnjeg dijela i mogu privući pozornost na vaš oblik. Naš savjet? Pažljivo nastavi.

Cipele za prave hlače

Dodajte tenisice visoke površine za izgled inspiriran uličnim stilom

Budući da širi, opušteni hlače dodaju većinu na donji dio tijela, jasno je da cipele trebaju uravnotežiti sve.

Lakšu obuću - na primjer, omiljene napuljske cipele - bacaju proporcionalnost ovog izgleda ravno kroz prozor. Vaše noge ne bi smjele izgledati skupljene ili se sakriti ispod ruba vaših hlača (pogotovo ako ste na njih ostavili ozbiljan novac).

Umjesto toga, gledajte prema krupnim engleskim stilskim brošurama za pametne casualne ili visokokvalitetne tenisice za uličnu inspiriranost da biste dodali ravnotežu na donji kraj svoje odjeće i podsjetite ljude da noge nisu prestale s razvojem u osnovnoj školi.

Trebate više pomoći.

Evo kako je lako haljina dohvatiti s pristupačnim osnovama mode
To su 20 najboljih marki traperica za muškarce

1/6

2/6

3/6

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018