Breitling debitira ograničeno izdanje Navitimer Aviator 8 na MR PORTER

Anonim

Dvije powerhouses iz njihovih pojedinih područja okupili su se kako bi ponudili sat s ograničenom količinom vremena na online maloprodajni prostor.

Prvi put u povijesti Breitling će proizvoditi svoje Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition putem online trgovine mensweara MR PORTER. Sat je jedna od najkvalitetnijih ponuda švicarskog proizvođača satova u samo 1000 komada širom svijeta.

Kućište od nehrđajućeg čelika od 43 mm ima prepoznatljiv orah-brushed okvir koji nosi oznake i arapinske brojeve uz pokazivač stajanja. Na biranju se radi o srebrnoj površini s vrlo hladnim antracitnim kontrastnim poljima. Tu su i tri crna poddnevna kalibra za brojače kronometra, dok se čitljivost pomaže velikim svjetlosnim brojevima SuperLumiNova.

Unutar švicarskog sata je Breitling Production Caliber B01, fino podešeni mehanički instrument koji je COSC kronometar certificiran kako bi osigurao preciznost i točnost. Ovaj pokret osigurava sate, minute, sekunde i funkciju datuma pored gore spomenutih brojača kronograma. Sat donosi rezervnu snagu od više od 70 sati, što znači da ga možete ostaviti na noćnom ormariću dulje od dva dana bez potrebe da ponovno prilagodite vrijeme.

Sat se završi sa smeđim kožnim remenom i bit će dostupan isključivo na MR PORTER-u od 4. lipnja prije nego što u srpnju zapne Breitlingove butike.

Zanimljivi Članci

Španjolski hotel ima 25 luksuznih apartmana smještenih na blaženom brežuljku

35+ nevjerojatne blagovaonice i inspiracije

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben McKenzie, Firass Dirani i Simon Pegg

37 puta Russell Westbrook dokazao je da je NBA najsloženiji Mofo