BSTN daje najljepše svjetske vožnje Nike AirForce1 tretman

Anonim

Njemački streetwear store BSTN stekao je čvrstu reputaciju za svoje ambiciozne kampanje i njihovi najnoviji napori ne razlikuju se.

Da bi pokrenuli novu kampanju Nike Air Force 1 AF-100, osnivači BSTN-a su se oduševili za ikonastim modelom tenisica i Roc-A-Fella Record prije nego što je uparivao s jednom, ali s četiri ekstravagantna vozila koja se podudaraju s četiri nadolazeće suradnje Air Force 1 s Roc-A-Fellom, Just Donom, Travis Scottom i akronimom.

Svaki od vozila ima različite estetske znakove koji predstavljaju sve tenisice u bijelom uz motivi marke partnera. Sve gore BSTN koristi Can-Am Spyder kako bi reflektirala akronimovu filozofiju dizajna, Mercedes G63 AMG kako bi odražavala proporcije visokog vrha AirForce 1, Lamborghini Aventador, kako bi kanalizirao život Travisa Scotta u brzoj traci i Cessna Citation XLS Private Jet do predstaviti Roc-A-Fella stil života.

Motiv Nikeovog "Swoosh" pojavljuje se na svim vozilima kako bi se napravila jedna od kampanja za privlačenje najviše pozornosti koja je ikada pogodila zemlju (i nebo).

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018