Burberry regrutira glavni grad iza Givenchyove Streetwear Triumph

Anonim

Ako nikada niste čuli za ime, uskoro ćete. Talijansko-rođeni dizajner Riccardo Tisci često se drži u istom poštovanju kao i legendarni pioniri luksuznog streetweara poput Kim Jonesa (čovjek koji je iza Vrhovnog x LV-a), a Burberry je započeo kao njihov sljedeći dizajner.

Ova glavna najava dolazi iz leđa Tisciovog najnovijeg 12-godišnjeg cilja u Givenchyju kao svoje kreativne glave, posao koji je vidio da vodi francuski odijelo od tradicionalno sofisticirane oznake u jedno od najutjecajnijih imena u modnoj streetwear igri visoke mode,

I ne nedostaje ni svjedočenja, s Instagramom koji je slijedio gotovo milijun pomirenja Virgil Abloh iz Off-Whitea, blisko povezan prijateljstvo s Kardashianovim klanom i zasluge za dizajniranje albuma Kanye West i Jay-Z's Watch the Throne albuma 2011.

NIKE RT @nike @nikelab

Post koji dijeleRiccardo Tisci (@ riccardotisci17) 8. veljače 2018. u 16:23 PST

Budite uvjereni da će biti uzbudljivo vidjeti gdje Tisci uzima britanske oznake ikonastim trokutnim kaputima i potpisom plaid obrasci koji se često može naći draping tijela ljudi poput David Beckham.

S obzirom na Tisciov kreativan smjer u prošlosti, obožavatelji mogu očekivati ​​da će vidjeti tamnije elemente s uličnim i vjerskim utjecajima koji se dobivaju u dobroj mjeri kako bi se uspoređivala Burberryova suštinskog britanskog šarma.

Može li muškarac ponovno povući u jednu od najcjenjenijih modnih uloga u svijetu? Samo će vrijeme pokazati.

Zanimljivi Članci

Jim Chapman, The Rock & Adrien Brody su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Najfinije muške frizure od svibnja 2018. David Beckham, Pierce Brosnan i Miguel

Nicole Trunfio za tretira! Magazin [NSFW]

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa