Burberryov 'Strait-Laced' Show & Stars invadiraju Kensington Gardens

Anonim

Nisu mnoge modne revije sposobne privlačiti Samuel L. Jackson u svoj prvi red.

Smješten na istom mjestu kao ikone stilova, David Gandy, Jim Chapman i Suki Waterhouse, Jackson je zasjao na Burberry Spring / Summer 2016 showu, noseći svijetle šljive i plavu kosu s plavim navlakama.

Ali zvijezda nije mogla odstupiti od najnovijeg Burberryja. Smješten u ogromnom stakleniku s staklenim krovovima i zidovima na otvorenom, ukusan zeleni londonski Kensington Gardens postavio je veliku scenu za ljetnu kolekciju Christopher Bailey.

Nasljednik je nazvao "Strait-Laced", naslov je izazvao intriga - uskoro je slomljen dok je prvi britanski dječak u plavom izašao na zvuk 24-kom orkestra koji svira uz pjevačicu Rhodes.

Kao što je prethodno istaknuto ime zbirke, čipka je bila sastavnica zvijezda, koja se pojavila u odijelu teksturnih kreme, bijele i kasnije na zelenilu, sinusu i purpuri.

Nevjerojatan izbor za muškarce, čipka je formirala većinu Burberryovih gumenih padova i čajeva, potonji kao ljepljive vrste, koji su sjedili bez blaženosti pod bakljama. Dekorativna tkanina je čak obnovila Burberryovu klasičnu gornju odjeću, s crnim detaljima čipke prošiveni na ovratnike od makadranskih kaputa i duljim sortim pea kaputa u svijetlo smeđoj boji.

Ne baš sve čipke, Bailey je zadržao svoje tradicionalne skrojene dijelove s odijeljima od mohavske vune i s kapuljačima od kašmira s lica. I dotaknuo je sportski trend, s prigušenim, c ashmere pletenim joggers s limene mugavac ispod. Dugi kašmišni marame u marsali i neonskom plavu stvorili su ponekad zimski osjećaj, nadoknađeni poznavanjem hladnih vremenskih jakni izrađeni su od breathable cotons i floaty kašmira.

Više čipka došlo je s finim napravama veza preko čipke korporativne košulje, koji je imao za cilj dodati malo mekoću za engleski suiting. Tkanje u plavom pamučnom poplinu i čipka (dekorativna ploča ispred košulje koja skriva gumbe) razbila je cjelokupni izgled čipke, pružajući veću mogućnost nositi se za manje pustolovnog Burberrya.

Unatoč Baileyevom neprestanom obnavljanju stoljetne kuće, Burberry je, i ostat će poznat po svojim finim odijelima i glatkoj kožnatih proizvoda. Ova zbirka nije razočarala. Posebno kapute. Taj Burberry develski jarak s potpisom, pladanjska obloga nikad ne stari.

Kliknite kroz slideshow za čitavu Burberry Spring / Summer 2016 kolekciju i pokazujte naglašava.

1/36

2/36

3/36

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone