BXR je najnoviji teren za bokove koji biste željeli živjeti

Anonim

Već smo pogledali neka od najboljih boksaških dvorana u Sydneyu i Melbourneu, a neka grad Londonu prikaže ljubitelje prstenova kako izgraditi teretanu boksačkog svjetskog klasi koja će ostaviti ljude bez riječi.

BXR London je najnoviji najsuvremeniji objekt za učenje kako bi se pridružio britanskom rastućem popisu sjajnih butikskih dvorana, a ovo izgleda više poput dizajnerovog bachelor pad od tvornice znojem. Mjesto se prostire preko prostranog 1115 kvadratnih metara, zajedno s 6 metara visokim stropovima, sokovim barom, elegantnim industrijskim završnim sadržajima i više opreme za vježbanje nego što možete drijemati.

Co-osnivač Bergmana Interijera Marie Soliman, koji je nadzirao dizajnu teretana zajedno s Albinom Berglundom, rekao je Wallpaperu : "BXR je pravi izlog u svijetu boksa. Odražavamo povijest, glamur i obrtnički rad sporta ".

"Koristili smo bogatu mješavinu od tamnog zrcala s pozadinskim osvjetljenjem, brončane nagone zajedno s toplom kožom u boji konjak."

Cilj iza BXR-a je stvaranje boksačkog prostora koji je i kazališni u obećanju sportu, dok ne zanemaruje one koji nikada nisu krenuli u dvoranu boksa. Ukratko, žele li se preseliti i živjeti tamo nakon što se pridruže, članovi mogu iskoristiti BXR-ovu internu kliniku, odbaciti organski sok od Joe & The Juiceovog prilagođenog jelovnika ili se jednostavno diviti sirovom betonskom dekoru s muralama.

Čak i unutarnji zvučni sustav posjeduje dovoljno snage za suparništvo nad noćnim klubom Ibiza.

Smatrate li da žive u ovoj teretani? Javite nam u nastavku.

Zanimljivi Članci

Alejandra Guilmant ekskluzivno za poslastice! [NSFW]

Levon Muradian Photography [NSFW]

Lauren Engel trese ga s Aussie Babes za C-glave

Samo muške marke kupaćih kostima koje trebate za ljeto