Chadwick Boseman će ukrasti vašu ženu s ormarom crvenog tepiha

Anonim

Boseman. Chadwick Boseman. Čak i njegovo ime ima prilićni prsten, a sada mu je četrdesetogodišnji glumac Black Panther podupirao ga s crvenim tepihom ormara vrijednim za krađu srca i uništavanje domova.

Na nedavnoj premijernoj vožnji samostalnog Marvel filma poznatog pod nazivom Black Panther, prva značajka stripova s ​​likom cijeli crni glumac i redatelj, Boseman je potresao niz dobitnih izgleda.

Prvi je glasni cvjetni motif blazer uparen s crnim kornjaškim vratom i hlačama. Glasno je, ali na najsuvremeniji mogući način, čineći ga savršenom prilagodbom za vodećeg lika. Isto se može reći o Bosemanovom raskošnom zlatnom folijom, dvostrukom grudnom platnenom zastavom s japanskim motivom cvjetnjaka. Možete li to izvesti? Nije vjerojatno. I to zato što nisi Chadwick Boseman.

Čak i kad se Boseman u trostrukoj crnoj boji, postoji stupanj razmišljanja i pažljivog kustosa koji se stavlja s visokokvalitetnim dvostrukim muškim cipelama uparenima s kaputom od zebre.

Dobiva li do sada crveni izgled tepiha? Sigurno. Hoće li ukrasti vašu dragu ljubljenu s obzirom na prikladan trenutak? Možete se kladiti na njega. Čuvaj leđa.

1/8

2/8

3/8

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine