Chris Pine ljuljao je boju koju svi muškarci trebaju u ormaru

Anonim

Kapetan Kirk se vraća i stariji od boca skupog crnog vina iz vašeg lokalnog supermarketa. Najnovije snimke Chris Pineove tuče iz događaja Turner Upfront u New Yorku, gdje je 37-godišnji glumac ljuljao jednu od boja koje su progonitelji muških stilova već neko vrijeme štitili - marsala.

Kolektivni poziv može se tvrditi da je to samo maroon (ili što je dovraga marsala?), Ali je zapravo više složenosti za marsala u muškoj odjeći nego što mislite. Nijansa je bogatija i često sjedi između crveno-smeđeg spektra za više zemljani estetski. Prirodan, nije neugodan je cilj.

A za gospodina Pine taj je izgled bio izuzetno dobro izvršen. Jednostavan klasični pološaj (koji je Michael B. Jordan nailazio ranije ovog tjedna) u marsala marle je uparen s marsala chinos drugačijih tonova - vrlo važan pravilnik stila koji će slijediti kada se odijevaju vrhove i dno u istom tonu. Mislim denim na traperu koji zahtijeva dva različita tonova za rad.

Jednostavno, ali djelotvorno, tople sezone izgleda završiti s polirane mugavci u burgundy dodati malo klase bez ubijanja casual vibru.

Više od kredita boja, može čak dati jedinstven izgled pod obojenim svjetlima i nije ograničen samo na proljeće i ljeto. Nastavi, momci. To je zajamčeno da ćete se istaknuti iz ovaca iz svih pravih razloga.

1/3

2/3

3/3

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro