Pametno dotjerivanje hacka za blokove s debelim glavama

Anonim

Kao i ljudi pričvršćeni na njih, glave dolaze u svim bojama, oblicima i veličinama. Neki su dugački i mršav, a neki su više usmjereni prema nogometnoj lopti. Neki imaju jake bradavice i grčke čeljusti, drugi jedva imaju bradinu za govoriti (ili previše).

Ključ za svaku rutinu dobre njege je da naglasite svoje najbolje osobine dok skrivate bilo kakve nedostatke. Za masne glave svijeta, to znači uravnoteženje komične prevelike lubanje stvoriti iluziju normalnog rezance.

Ovi savjeti za njegu velikih glava smanjit će vašu kupolu i donijeti harmoniju vaših značajki, bez potrebe za smanjenjem stezanja.

Za veliki čelo

Također ide po imenu Karen

Bez obzira na to imate li kosu ošišenu ili prirodni pethead, najlakši način da se sakrijete je zagrliti prigušnicu. Dopustite da vam malo dlake na čelu kriju svoje bogate nekretnine. Vaša šišanja bi također trebala težiti ravnoteži vaših razmjera što je više moguće. Dopustite stranama da zadrže malo duljine dok spriječavaju da vrh dobije previše bučan. Slojeviti rezovi i rubovi s vanjske strane su klasični trikovi za maskiranje teške kupole.

Za istaknuti nos

Yo, Adrien (Brody, to jest) - tajna da prikrivaš njušku i bilo koju drugu snažnu osobinu jest da ga ublažite svojim stilom za njegu. Izbjegavajte super kratke frizure i lukav središnji dio. Umjesto toga, neka kosa zadrži neku dužinu kako bi ravnoteža vašeg većeg kljuna i dijeliti ga na stranu kako bi privukli pažnju od sredine vašeg lica. Bilo koja dlaka lica treba slijediti sličnu strategiju. Tanka tanka stakla izgleda glupo u kombinaciji s velikim schnozom, ali puni brkovi ili brada mogu držati svoje.

Za velikodušnu čeljust

Kvadratno lice je coveted oblik, ali da mužja vilica može ići Cro-Magnon ako niste oprezni. Odaberite frizuru koja omekšava kutne kutove vaše glave - idealno dulje na vrhu i kraće na stranama, uz dodatnu teksturu. Izbjegavajte teške rubove koji se natječu s vašim snažnim značajkama i oblikuju kosu prema gore kako biste produžili lice. Dlake na licu trebale bi biti kraće na stranama i punije na dnu, opet, produžiti lice i odvratiti od oštrine vaše vilice. Krastavac je krajnji izraz ovoga.

Za okruglo lice

Oni bucmavni obrazi koji su bili toliko sladni kao dijete su prošli premijeru. Okruglo lice - bilo prirodno ili rezultat višak tjelesne masti - može biti pregiban i ukrašen odgovarajućim trikovima. Izbjegavajte kružne frizure koje će vašu glavu izgledati još više. Umjesto toga potražite nešto suženo s produljenim zidovima kako biste stvorili iluziju jednostavnijeg lica. Lako svjetlo može pružiti bolju kutnu čeljust, a bradica ili Van Dyke daju dojam jasnije brade. Ako se hrabri bradom, ne dopustite da bude prevelika. U idealnom slučaju želite nešto kraći na stranama i punije na bradi kako biste naglasili bilo koju duljinu vašeg lica.

Za Dupli Brada

Neki muškarci jedva upravljaju jednom bradom, ali ti su ti geni blagoslovili s dvoje. Glava na vratu obično se namršti - i to s pravom - ali ako imate dvostruku bradu, počevši donju kosu lica (jedan ili dva prsta iznad Adamove jabuke) skriva višak dok jača čeljust. Alternativno, posjetite lokalni kozmetički centar za snimanje Kybelle, ubrizgavanje koje otapa masnoću u dvostrukoj bradi kako bi se moglo reapsorbirati u tijelo.

Za velike uši

Ako vaše uši mogu dati Legolasu utrku za svoj novac, uzmite znak od elfne frizure. Veće uši najbolje su prikrivene duljim frizurama. Ostanite daleko od zujanja, što će vaše uši još više izdržati, a umjesto toga zamolite svog stilista za nekoliko mekih slojeva na stranama vaše glave koja pase preko vaših slonovačkih dodataka. Dodajte teksturu kako biste povećali gustoću, ili isušite kako biste pojačali volumen, da biste ispunili više oko područja koja vrijeđa.

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'