Cool desktop i uredski pribor koji će revitalizirati vaš radni prostor

Anonim

Suočite se s njom: u našem opsjednutom dobu vaš radni prostor je vaš drugi dom. Imate godina čvrstog sloga kako biste se veseli, tako da biste i vaš stol učinili udobnim, nadahnutim i elegantnim mjestom za suočavanje s dnevnim brusom.

Vaš ured je dužan nadograditi i znamo samo gadgete, robu i igre da bi se to dogodilo. Bilo da se nalazite kod kuće ili u korporativnom sjedištu, ti covetable i cool uredski pribor će zadržati ponedjeljak blues u uvali kao što pokazuju karijeru ljestve tko je šef.

Tipični kalendar


Držite svoj raspored na pravom putu s Typodariumom, kalendarom koji se raspršuje, baš kao i onu koju je vaša baka objesila u kuhinji - osim ništa kao ona koju je vaša baka objesila u kuhinji. Svaka stranica otkriva novi font svakog dana. Na poleđini ćete naći priču o podrijetlu pisma i inspiraciji, te informacije o tome gdje nabaviti font. To je san tipografa ljubavnika.

KUPITI

Flyte Light Buckminster 2.0


Radite kasno? Uvećajte svoju večer s lebdećim svjetlom. Flyte's Buckminster 2.0, nazvan po vizionarskom američkom izumitelju Buckminster Fuller, lebdi zahvaljujući magiji magneta. Jednostavan i moderan, svjetiljka ima borosilikatnu staklenu žarulju Edison stila, 7 LED žarnu niti i bazu izrađenu od održivog oraha.

KUPITE 349 USD

Master & Dynamic MH40 slušalice s više ušiju


Master & Dynamic osmislili su izuzetno zgodan način kako bi utopili smetnje. MH40 slušalice s više od zvučnih efekata pružaju bogat, topao zvuk i klasično elegantan izgled kože i čelika. Oni su "izvorna moderna kapa za razmišljanje" - idealan alat koji vam pomaže usredotočiti se, potaknuti i prevesti vaš um (i učiniti vam zavistom ureda).

KUPITE 400 USD

Ladica organizatora Oyobox Tech


Stresirani stol je neproduktivan stol. Pojednostavnite svoj prostor pomoću OYOBox Tech Tray. Više od mjesta za pohranu vašeg sranja, organizator ima inženjerske unutarnje dijelove i šest žičanih ulaznih točaka kako bi bez napora naplatio sve vaše mobilne uređaje. Do 6 se može istodobno napuniti, a prikladni utori kabela omogućuju da se uređaji uspravno podignu tako da tijekom rada možete uživati ​​u glazbi ili videozapisima.

KUPITE 145 USD

Geometrijski succulent planter mora i astera


Donesite potrebnu dozu života na svoj stol s tim malim geometrijskim sadnicama iz Sea & Asters. Dimenzije su dovoljno male da neće zauzeti previše prostora, dok oblik i boje blokiraju ugodnu modernu atmosferu. Napunite svoje omiljene zračne biljke, male sukcine ili kaktuse (što je teže ubiti, to bolje).

KUPITE 28 USD

Dunhill Sentryman Art Deco Rollerball olovka


Ponovno otkrijte izgubljenu umjetnost kravljeg pisma s ovom fino oblikovanom Dunhill rollerball olovkom. Tradicionalna povijest marke duguje mnogo pokretu Art Deco 1920-ih i 1930-ih. Dunhillovi predmeti iz tog doba danas su visoko cijenjeni na aukciji ili u antičkim trgovinama, pa čak i novije djelo odaje počast Artlessovom bezvremenskom stilu. Sentryman Art Deco Rollerball svakako će impresionirati potencijalne potpisnice ugovora.

KUPITE 795 USD

Teška oči Memento Mori lubanja (papirna tkanina)


Papirna tkanina ne mora biti dosadan, generički dar koji dobivaš šefa. Papirna tkanina ne mora ni biti papirnata. Ručno izrađen u Brooklynu, lubanja Heavy Eyes Memento Mori je jeziv i cool način da zadržite svoje A4s pod kontrolom. Svaka lubanja je izrađena od presvučene kože i pričvršćena vijcima za industrijski izgled.

KUPITE $ 295

L'Objet Crocodile Pen Cup


To je čaša olovke čovjeka koji se ne gasi kada je riječ o luksuznom. L'objekt obuhvaća divlje i malo apsurdno s nizom ručno izrađenih stolnih pribora izrađenih u Limogesovoj porculan s naglaskom na 14 kt zlatu i amfibijskoj teksturi. L'Object to naziva "kapricioznom zbirkom koja je složena u boji, bogata teksturom i globalno u dizajnu." Mi to nazivamo "ukupnim potezom u kutu ureda".

KUPITE 100 USD

Tom Dixon materijalističke svijeće


Svaka svijeća u ovom setu od četiri ima potpuno jedinstven karakter, izražen u oba mirisa i kontejner. Aluminijski legirani lijevani aluminij, sjajni sjaj ulja, polirani kameni mramor i izdignuti i prešani oblici kvarca prate se eksplozijom eteričnih ulja, u kombinaciji s evocativnim mirisima isključivo Tom Dixon.

KUPITE 230 dolara

Kabel za kontrolu temperature čovjeka


Uživajte u kavi ili čaju na savršenoj temperaturi od prvog gutljaja do posljednjeg s Emberom, najboljim šalicom na svijetu. Ovaj spojen uređaj za piće može se koristiti samostalno ili putem aplikacije, od kojih posljednje omogućuje daljinsko podešavanje temperature, nazivanje vaše šalice, stvaranje unaprijed postavljenih postavki i odabir postavki obavijesti. Spaljeni jezici i tekući gutljaci su i stvar prošlosti.

KUPITE 149.95 HRK

Grovemade monitor i prijenosna računala


Grovemadeovi prekrasni monitori i stolovi za prijenosna računala jedini su put prikladni za drvo na stolu. Oregon-based outfit čini sve vrste uredski pribor u javor, orah, koža i vuna osjetio. Stalci su izrađeni od drvenog furnira savijenog u graciozne, naprijed okretne oblike koji su jednako ergonomski zvuk kao što su ugodni za oči.

KUPITE $ 79 +

Izbornik znanja u knjigama mozga


Izbornici s partnerskim partnerima u Danskoj s dizajnerima razvijaju i proizvode široki asortiman skandinavskih pribora za život za dom, ured i vrt. Nevjerojatna crna i zlatna znanja u knjizi "Brain Bookends" dolaze od dizajnerica Karim Rashid, koji je koristio vlastitu glavu kao model za izradu gumenog premaza.

KUPITE 199, 95 HRK

BeoPlay S3 Bluetooth zvučnik Bang & Olufsen


Trebate li pokupiti slušalice koje ne mogu napajati? Zamijenite svoje MH40 za BeoPlay S3 Bluetooth Speaker Bang & Olufsen, lijepo uravnotežen oblik koji izgleda pametan na vašem stolu i pakira ozbiljnu zvučnu snagu. Bluetooth veza olakšava reprodukciju na bilo kojem uređaju i omogućuje višestruki BeoPlay zvučnik za upareniji glazbeni doživljaj.

KUPITE $ 299

Čarobna čokoladna čokoladica Tic Tac Toe


Sav posao i bez igranja te čine dosadnim dječakom. Uzmite povremeni prekid mozga s ovim odobrenim odraslom osobom, sofisticiranim uzimanjem tic tac toe. Set od Aerina dobio je luksuzni nadogradnju s drvenom inlay bazom izrađenom od oraha i bukovine, a reljefne šljunčane komade usječene u mjedi. Kutija, također u smeđem s mjedenim detaljima, čini ga ukusnim dodatkom za policu za knjige ili stolić.

KUPITE 695 USD

Danese Milano Ameland Pismo Otvarač


Koliko otvorenih pisama može reći da su u stalnoj zbirci Muzeja moderne umjetnosti? Barem jedan: pismo za otvaranje Ameland. Dizajniran za Enzo Mari za Danese Milano, ovaj nož papira ima oblik uvijenog vrpca čelika, ali je udoban u ruci i funkcionalan na radnom mjestu. Njegova elegantna jednostavnost učinila je klasikom modernog dizajna.

KUPITE 50 USD

Ulaznice zrakoplova Godinger


Potaknite svoju karijeru da se bije (i negdje je sigurna da stavite svoj viski ako to ne učinite) ovim zrakoplovnim inspiriranim podmetačima. Četiri od nikla postavljenih, podstaknutih četkica dobivaju zahvalnost Godingeru i izgledaju raskomadeno ravno s ploče s instrumentima. Skup uključuje visinomjer, pokazivač nadmorske visine, usmjereni žiroskop i indikator skretanja i klizanja

KUPITE 39.99 USD

Gingko Click Cube Clock


Pokažite vrijeme tko je šef s Gingkoovim Click Cube Clockom. Pritisnite prstima ili lagano dodirnite stol, a vrijeme će se pojaviti, što znači da više ne morate biti omalovažavajući prijelomnom roku ili odbrojavanjem minuta do ručka. Izrađen od robusne ABS plastike s finim drvenim furnirom, zaslon ostaje samo za pravu količinu vremena. Sat također prikazuje datum, vrijeme i temperaturu okoline.

KUPITE 29, 99 HRK

Lyon i Lyon The Six Mile olovka


Kreativni umovi Lyon & Lyona zamijenili su olovke kako bi potaknuli ljude na stvaranje više. Svakom skicom, podsjetnikom ili uvredljivom potresom vašeg šefa, The Six Mile Pencil pokazuje koliko ste nacrtali tako da možete slaviti na svakom koraku. Razmislite o tome kao pedometar za kreativnost - što više pišete, nacrtajete, dizajnirate i škrabate, to bolje ćete dobiti.

KUPITI

Peg i Awl Marlowe ručak

Paketni ručak više nije jedina pokrajina školaraca. U sposobnim rukama Peg i Awl, klasična višekratna "smeđa torba" dobiva makeover u hrapav voskom platnu s džepom za iznenađenja i malo blago. Možda ćete danas morati napraviti sendviče, ali to ne znači da ih ne možete nositi u nostalgičnom stilu.

KUPITE $ 44

Rocketbook Wave Smart prijenosno računalo


Upoznajte bilježnicu budućnosti. Smart Rocketbook Wave Smart Notebook je inteligentan, ponovljiv, i microwavable. Vava nadograđuje tradicionalni doživljaj olovke i papira tako da odmah blastirate vaše bilješke u oblak pomoću pametnog telefona. A kada pišete s Pilot FriXion olovkom, možete izbrisati svoje bilješke pomoću mikrovalne pećnice i ponovno koristiti prijenosno računalo. Kako je to za trik za uredsku zabavu?

KUPITE 27 USD

Terrapin Stationery


Terrapin je dokaz da tiskanice ne moraju biti zagušene. Tvrtka koja se bavi NYC-om već desetljećima je obiteljska tvrtka, ali to nisu omoti i bilješke vašeg oca. Terrapin evocira staru školsku šarm i pamet s razinom obrtništva i mašte koje se emojisks nikad ne bi mogao nadati postići. Gdje drugdje pronaći zovete kartice ponosno poprskane s 'Fuck Off' i 'Cool Story Bro'?

KUPITI

Zanimljivi Članci

Kako nositi Cocktail Dress Code

Nevjerojatno Cool Loafers možete rock iz rada i igranja

Laguna Beach Bachelor Pad za vladanje ih sve

NBA All-Star Anthony Davis prkosi zakonima fizike i Dunks The Sun