Najhladniji muškarci biciklističke marke na planeti jesu.

Anonim

Ne postoji nedostatak sportske odjeće koja možemo opisati kao nezahvalno. Toliko je toga strašno dizajnirano, utopilo se u odvraćajućim logotipovima, pretjerano usredotočeno na funkcionalnost i potpuno zanemarujući estetsku privlačnost biciklističkih brandova.

Srećom, nekoliko biciklističkih tvrtki danas imaju svoje glave pijan na desno i počinju pokazati da ponekad jednostavnost može vladati u dizajnu. Ovo je jedanaest od najboljih biciklističkih brandova koje ljudi trebaju znati za svoju sljedeću epsku vožnju.

1/18

Pedla

Pedla predstavlja biciklizam za dijete biciklista pa nije čudno što ozbiljno shvaćaju kit. Svaka odijela imaju precizne razine funkcionalnosti, performansi i dizajn zvuka koji će bez sumnje okrenuti nekoliko glava. Osnovna tkanina sama je razvijena u partnerstvu s talijanskom tvrtkom Mitispa, kao i švicarskom tvrtkom Schoeller Textiles, a CYTECH nudi njihovu izdržljivost za jednostavnu vožnju na većim putovanjima.

KUPITI

2/18

POC

Jedan od najvećih imena na otvorenom pustolovnom sportu je POC. Švedska oznaka preuzima svoju biciklističku opremu i sigurnosne standarde do krajnjih razina s izjavom o misiji o "spašavanju života i smanjenju posljedica nesreća za gravitacijske sportaše i bicikliste". Ne sumnjamo u njihovu sposobnost s izvanrednim izgledom koji kombinira tehnička rješenja s konstrukcijom, naprednim kombinacijama materijala i inženjeringom u svaki komad.

KUPITI

3/18

Mavic

Nikad nije dobra ideja previdjeti talente Francuza kada je u pitanju biciklistička oprema. S više od 125 godina iskustva u biciklizmu, Mavic je prepuna tradicije i koristi svoju stručnost za razvoj nekih najinovativnijih rješenja za biciklističku odjeću. Dizajn odjeće je minimalistički, no strateški su presijecani crte i podebljano blokiranje boja koje zaista ukazuje na ljepotu svake odjeće da ide sa svojom funkcionalnošću.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil