Najfinije muške frizure od Svjetskog kupa 2018 Feat. Neymar, Ronaldo i Gislason

Anonim

Postoji stara izreka: "nogomet nije život ni smrt; to je daleko važnije od toga. "Pogledaj oko svake nedavno eliminirane nacije i vidjet ćete - postoji sigurno nešto istine.

Okrugli ovdje imamo još jednu izjavu: moda je zauvijek. Dok trendovi dolaze i odlaze, sposobnost uskrsavanja stila (ili izmisliti nešto novo) rijetko je vidljiva kao što je to tijekom FIFA Svjetskog kupa, budući da hrpa superstarova nosi svoje stvari ispred jedne međunarodne medijske galerije.

Od dugogodišnjih globalnih fenomena poput Neymara i Ronalda, novozavjetnih superstara poput Islanda Rurik Gislason (čiji se sljedbenik sada, navodno, sastoji gotovo isključivo od argentinskih žena), imamo niz prepoznatljivih lica na našem popisu hitova. I kako bismo mogli zaboraviti manje poznate heroinske junake, poput iranskog Ramin Rezaeiana ili Švedske Jimmyja Durmaza, koji dokazuju da ne morate biti poznati za rock a la modu .

Zamislite da ste dobro gledali da vaši sljedbenici Instagrama idu od 30.000 do 207.000 igrajući 30 minuta na Svjetskom prvenstvu. Uzmi luk, Rúrik Gíslason #fyririsland pic.twitter.com/Xr9uLRkoCk

- Sinovi leda i vatre (@sons_icefire) 17. lipnja 2018


RELATED: Najfinije muške frizure od svibnja 2018. David Beckham, Piers Brosnan i Miguel

1/12

Neymar Jr

Iako (ili možda zato što je Eric Cantona uspoređivao sa špagetitima), Neymarova frizura bila je najviše govorila o Svjetskom kupu.

2/12

Valon Behrami

Švicarski Valon Behrami prilagodio se ruskom ljetu s oštrim, izbijeljenim plavokosom.

3/12

Cristiano Ronaldo

Zaboravite na njegovu šansu, Ronaldo je šokirao obožavatelje diljem svijeta s najkonzervativnijim i najomiljenijim prizorom koji smo rekli - dugo vremena.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015