Najfinije načine da se povuče s frizure i ne izgledaju masno

Anonim

Slick back hair učinila je runde kao završni dodir korporativne uniforme. Jednostavno, čisto i kaže da ste ovdje da biste dobili sranje učinjeno.

Možete ga povezati s alfa muškim korporativnim ratnicima i ljigavim prodajnim dečkima u purpurnim odijelima, ali kosa kosa može biti savršena protuotrov za ustajale šišanje koja vam ostavlja da nešto želite sa malo više udaraca.

Glatke natrag projekti za kosu zrele su, kvalitetne za poslovanje i dovoljno bezvremenske da neće biti poslane u smeće izvan modnog izgleda u svakom trenutku. Ima mjesta za to izvan ureda. Igrajući se s različitim proizvodima koji odgovaraju okolišu, možete ga prilagoditi i za avanture vikenda kada odijelo i kravatu ostanu u ormaru.

Ovaj vodič će vam dati folikularni plan puta kako bi se postigla bez masti, ne-sleaze glatka leđa. Otkrit ćete je li vaša kosa puna posla, koje proizvode koristiti i inspirirajući primjere stila za probavu. Zatim se možete vratiti gledajući Wall Street i proučavajući burzovno poslovanje 101.

Je li vaša kosa prava za posao?

Justin to radi upravo tako

Slick back kosa je sveprisutna u zapadnoj kulturi, poput lošeg plesanja i dečki James, ali to ne znači da funkcionira za sve. Tekstura, gustoća i rastući uzorak kose može učiniti veliku razliku u određivanju ako možete ukloniti stil.

Za početak, vjerojatno već znate da je ravna kosa posvećena slicked stilu natrag. Ravna kosa slijedi jednostavan uzorak, koji je presudan za ukupni oblik rezanja. Smjer rasta kose je također važan. Za neke ljude, kosa prirodno raste prema naprijed, što je otporna na dvije češaljne i pomade.

Ako vam to zvuči poput vas, onda morate razmišljati o dobivanju udobnosti sa sušilicom za kosu i ulaganjem malo više vremena u 'trening' svog oblika. To neće promijeniti prirodni uzorak uzgoja, ali to će učiniti nešto više kooperativnim vašim stiliziranim pokušajima.

Gusta kosa može biti prepreka za dobivanje tog stila. Klatkana stražnja šišanja obično zahtijevaju kosu od niske do srednje gustoće. Sve je deblje, i naći ćete da je teško skidati kosu i zadržati oblik. Ako ste pronašli da kosa ne ostane na mjestu, ili zahtijeva pregršt proizvoda, onda pitajte brijača da koristite stanjivanje škare. To ublažava neke gustoće u vašoj kosi, što olakšava povlačenje s češljem. Razmislite o tome kao neugodan blagoslov. Bolje je imati gustu kosu nego ništa.

Za kovrčave kose, možda ćete trebati rano iskoristiti. Malo je vjerojatno da ćete postići draper-esque slick stil bez ulaganja svoje kuće hipoteka u olimpijskim bazen količine pomade. To ne znači da se emisija ne može nastaviti - samo trebate prilagoditi stil na onu koja odgovara kovrčavioj kosi. Ovi su stilovi neuredni vanjski izgled; mislim na kovrčave varijacije Davida Beckhama ili teksture.

Slick Back proizvodi za kosu

Ne štedite se na dokazanim proizvodima

Bio si u lokalnom salonu, a polica proizvoda čini se da će trajati zauvijek. Postoje beskrajne opcije za proizvod vani - glina, tijesto, vrhnje, pomada, gel, vosak - i možda se osjećate malo preopterećenja informacija od svih izbora. Imate najviše uspjeha, međutim, ako ga zadržite jednostavnim i držite se pomama ili glinom - ovisno o slici koju želite projektirati.

Pomada je konačan klasik. Ona nudi staru školu, vintage privjesak i također je spasitelj za vjetrovite dane. Pomada može pokoriti nestašnu kosu i zadržati sve što vam je potrebno za duže vrijeme, zbog svoje težine. S druge strane, previše pomada - osobito visokog sjaja, na bazi ulja - može vas odvesti u teritorij banke Wall Street banke.

Pomaci na bazi ulja također se ne isprati lako. Kao rezultat toga, proizvodi na bazi vode najbolji su kompromis za dostatno zadržavanje koje neće zaustaviti dobrodošlicu nakon čvrstog pranja. Također ćete naći da pomada posuđuje na više formalni, buttoned-up izgled koji izgleda izvan mjesta u casual okruženju.

Dakle, ako želite inkorporirati korporativni izgled Schmick 1950, pomada je čovjek za posao. Zapamtite, manje je više s pomadom - počnite s malo, ravnomjerno kroz kosu i radite svoj put prema gore. Mnogo proizvoda su namijenjene salonima guštera i tinejdžera bez clua.

Clay je suvremeniji, svestrani izbor. Clays dolaze u različitim opcijama: teških, betonskih predmeta za debelu i nestašnu kosu ili krema za pernate za nešto slično, ali ne i sasvim pomade. Za razliku od proizvoda na bazi ulja ili alkohola, gline su obično izrađene od prirodnih minerala (bez gadnih stvari). To vam daje vašu kosu teksturu i volumen, što je idealno za bespomoćan rad bez napora.

Morat ćete testirati nekoliko različitih opcija kako biste pronašli koja vam glina odgovara - gusta kosa treba ekstremno držati gline, a tanka, ravna kosa obično je zadovoljna s laganom opcijom. Clays su prirodna opcija za čovjeka koji ne troši previše vremena u utrci korporativnog štakora i ne osjeća se kao kod kuće s sjajnom kosom.

Bez obzira koliko se očajnički nalazite, gel bi trebao ostati na polici. Omiljeni adolescentima i revitalizatorima početkom 2000. godine, gel je obično na bazi alkohola, koji će dehidrirati kosu. Osim toga, to je zapaljivo. Malo je vjerojatno da ćete impresionirati djevojku u baru ako se glava popne u crvene vruće iskre.

Za završni dodir, ne zaboravite da kosa za kosu može zaključati vašu kosu na svoje mjesto. Ali molim te, koristite to štedljivo. Većina šminke za kosu dodaju sjajnu površinu (previše toga će kosu izgledati poput kacige). Također su zapaljive kao remix Stayin Alive. Sprej ili dva u ključnim točkama i ništa više.

Alati i oprema

Nikada nemojte podcijeniti suho puhalo

Što se tiče alata trgovine, nemojte se zeznuti i reći si da je sušenje usporeno za pravedniji seks. Suho sušenje povećava volumen vašoj kosi i beskrajno je brže od brutaliziranja vlasišta s ručnikom. Ipak, nemojte ga pokušavati izvesti na najtoplijem mjestu.

To će isušiti vašu kosu i može čak i zapaliti vaše vlasište. Koristite ga nakon laganog sušenja ručnika i nemojte ga koristiti za suhu suhu kosu. Konačno, dobar acetat ili drveni češalj odgovarajuće ulaganje. Četiri plastičnih kemičara su krhki i imaju slabe zube, što znači da nećete postići snažan, poliran izgled. Provedite malo više u pravom ribarnici i zahvalit ćete mi kasnije.

Handy Savjeti za Slick frizure

Odlučite se za posjete svaka tri tjedna da biste zadržali izgled

Slick kosa kosa (koja ne izgleda kao sedamdesetih godina u Las Vegasu) zahtijeva puno ljubavi u brijačkom stolcu. Trebali biste se odlučiti za posjete svaka tri tjedna. Zvuči kao puno, ali većina ovih dana ima besplatne pive. To će omogućiti brijaču da zadrži krajeve ruba, a razmjerna duljina svugdje drugdje.

Ako je vaša kosa gusta kao i polako dijete u klasi, brijač može isprazniti vašu kupolu kako bi se stvari održavale. Ako imate veliko izblijedjele oštrice, redovito održavanje dvostruko je važno. Izbijanje može izgledati neuredno bez redovitih dodira, što poremetiti svrhu preciznog rukovanja vašeg brijača na prvom mjestu.

Njega kose ne završava kada napustite salon. Ne zaboravite redovito oprati kosu. Korištenje puno pomade bez odgovarajućeg intervala (čak i ako je na bazi vode) može učiniti vašu kosu masnu poput kasnog noćnog Big Maca. Proizvodi koji se ne mogu lagano isprati, nadalje, mogu ostati u vašoj kosi preko noći i otežati vam stilu sljedećeg dana.

Ekstremno držite gline također mogu ostaviti pahuljice u vašoj kosi, čineći dobro pranje svakog trenutka apsolutnom nuždom. Pranje će također zaustaviti isušivanje vlasišta pa je bitna zaustavljanja na putu do zdrave frizure. Nemojte previše oprati, iako - inače ćete izgladnjeti svoje folikule svojih prirodnih ulja, koji su tamo iz razloga.

Slick leđa ne spada u hrpu povijesti povijesti, a niže navedeni primjeri pokazuju kako suvremeni gospodar može iskoristiti stil.

Draper

Dapper Draper

Klasični izvršitelj ne treba uvod. Poslovni ljudi su to uključili u svoj korporativni oklop već desetljećima. To je sjajno, uredno i profesionalno. Zamolite svog brijaču da zadrži vrh duže od strana, s jednim rubom ruba dulje od drugog.

To će vam omogućiti da ga dijelite s jedne strane. Za klasičnu interpretaciju, održavajte duljinu na stranama glave. Ovo je izraziti izgled od 9 do 5, pa se odlučite za teksturiranu, messier varijantu tijekom vikenda. Pomada s visokim sjajem donijet će izgled doma, ali kao što sam rekao ranije, manje je više. To je pogodno za muškarce s odgovarajućom ravnom kosom koja nije previše gusta.

Wall Street

Snaga

Prljavi ujak izvršne vlasti leđa. Nosili su ga čarobnjaci, krivi financijski momci i korporacijski napadači. Tamo gdje klasični stil ima kraće strane i zakrivljenu bočnu stranu, ovaj loš dječak održava ravnomjernu duljinu kroz cijeli rez i ponovno se vraća u jedan smjer.

To je ozbiljan izgled, a ne posve uobičajen - ali to ne znači da ne biste trebali osloboditi svog unutarnjeg Gordona Gekka. Najbolji način za postizanje ovog stila je provesti neko vrijeme rastući remen i krunu, zadržavajući kraće strane. To će vas odvesti kroz nezgodnu sredinu rasta, dopuštajući vam da je stilizirate kao preljub u međuvremenu.

Čvrsto produžite strane i nastavite ih četkati dok se više produžuju, sve dok se krunica i strane ne pomaknete na jedinstven način. Provjerite je li duljina prilično dobro ravnomjerna po čitavoj glavi. I što god radite, završite čistom točno ispod vaših ušiju. Slicked mullet, osim ako ste pokrenuli rabljeni automobil, nikada nije pametna ideja.

Stiliranje je samo slučaj da uhvatite češalj, industrijski stupnjevanu pomadu, i ulazeći tamo. Isušite kosu natrag kako biste stvorili potrebni oblik i volumen, bez potpunog sušenja. Teške, pomade na bazi ulja obično čine trik. Možda biste htjeli razmotriti varijante niskih sjaja ako niste burzovni operater.

Beckham

Moderni pionir

Nakon što mu je dosadio bijeljene savjete i čupavice, David Beckham je uhvatio žlijeb za grlo i odveo ga u 21. stoljeće.

Ovo je trendovski brak između pompadora i klasičnog klatnog leđa. Morat ćete postići nekoliko centimetara rasta na vrhu, dok je suženje dovoljno kratko da biste mogli slegnuti natrag. Beckham preferira malo neuredan oblik i čini se da koristi kombinaciju proizvoda.

Možete koristiti pomadu za sjajan, formalni tumačenje, ili grubo ga s glinom za neurednu teksturu. To je stil koji je i siguran i suvremen - izgleda dobro za ljepušan velik dio svih, ali rezonira kao up-to-date tumačenje tradicionalnog stila.

The Curly Quiff


Nismo zaboravili one od vas koji nemaju ravnu, srednje gustoću kose. Za kovrčave kose koji ne mogu uhvatiti pauzu, ovaj stil je svjetlo na kraju tunela.

Uzgoj ovog stila bitno je isti kao Beckham, ali prilagođen za kovrčavu kosu. Držite strane kratke, s 2 ili 3 izblijediti. Sužite prednji dio, tako da je leđa pola ili tako kraća, ovisno o debljini vaše kose. Stilirati, družiti se s glinom.

Gipsana kosa ne reagira na pomadu, općenito, tako da će čvrsto držati glina donijeti dovoljno vatrenog sjaja kako bi izgled ostali tijekom dana.

The Undercut

Ikona frizura Brad Pitta iz filma 'bijes'

Najvjerojatnije najpopularnija kratka frizura posljednjih pet godina. Zahvaljujući Boardwalk Empireu i samo o svakom drugom showu s elegantnim muškarcem, podcut je napravio runde među mladima i pokušavao-ostati-mlad kao frizuru trenutka.

Da biste to postigli, morat ćete potrošiti dio vremena koji će se razvlačiti ispred konusne krune. Održavajte mješovite strane i sredstvo se izblijedi, sve dok se vrh prilijevanja na stražnjoj strani glave. Inače, rez će izgledati tropsko-voće nerazmjerno. Nakon toga, to je slučaj odabira niske ili visoke izbljeđivanja. Preporučamo da sjedite negdje u sredini.

Izuzetno niskog nestajanja može vas odvesti u područje financiranja 80-ih, a velika izbliza može nažalost pretjerivati ​​oblik glave. To se, rekao je, podcut je radi rundi za razlog. Svestran je kao.

Možete ga vratiti natrag pomodom, ili koristiti gline za prirodniji pristup. Dobro radi za zabavu 9-5 i izvan službe. Ravna kose srednje gustoće je ovdje ulaznica, ali može raditi s kovrčavom kosom ako niste lovili Jimmy Darmody izgled.

Trebate više inspiracije?

S više od 500 muških frizura i stručnih savjeta kako biste pročitali svoje slobodno vrijeme, pobrinite se da na našem odjelu za ženske frizure pronađete D'Marge.

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom