Potpisivanje Juventusom Cristiana Ronalda izazvao je ulaznice u Serie A u nebo

Anonim

Prije nekoliko tjedana, kada je Juventus potpisao Cristiano Ronaldu za 100 milijuna eura, stručnjaci su priopćili kako će ubrizgati Serie A s dobrodošlim popularnim poticajem, no nitko nije mogao predvidjeti nevjerojatan porast cijena ulaznica vidljivih na nekim stadionima, objavljenom ovog tjedna.

Naravno, navijači Juventusa moći će ga gledati svaki tjedan, jer idu nakon nedavnog osmog uzastopnog naslova Serie A.

No obožavatelji u drugim klubovima žele vidjeti i Ronalda, a prema Tuttosportovim brojkama, oni koji su najviše uzbuđeni (ili barem oni koji su spremni platiti najviše) nalaze se u Parmi, nedavno promoviranom klubu.

"Minnows se vratio u velikom vremenu nakon što je proglašen bankrotom u 2015 i bio prisiljen raditi kroz različite lige u Italiji", izvijestio je Sun.

I čini se da mnogi fanovi žele iskoristiti povratak momčadi u Serie A, kao i Ronaldo - najpoznatijeg nogometaša na svijetu - dolaska u Juventus.

Juventus će putovati u Parma u trećoj sezoni ove sezone, a cijene ulaznica u jednom dijelu stadiona od 22.000 mjesta porasle su oko 600%.

Kao što je izvijestio Sunce, "prosječna cijena za sjedište u North Endu košta samo 22, 25 funti, ali sada se to smanjuje za nevjerojatnih 158, 40 funti."

To je samo 10 funti (17 dolara) manje od prošlogodišnje sezone, a Fox Sports tvrdi da su neki mjesta za sada jednako 400 funti, što znači da je Ronaldo groznica dobro i istinski prešla Italiju.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015