Osnivač Crypto Walleta vjeruje da bi Bitcoin mogao spustiti 60.000 dolara u prosincu

Anonim

Moglo bi se oprostiti zbog zaboravljanja Bitcoina. U prosincu je bilo sve o kome bi se mogao pričati, ali budući da je iznos od 20.000 dolara, langued oko 8.000 mark (trenutno sjedi na 8659 dolara). Međutim, Julian Hosp, suosnivač i predsjednik TenX-a, kriptosporta, čini pristojan slučaj zašto Bitcoin vjerojatno ponovno povećava vrijednost, ako ne dođe do 60.000 dolara, do kraja godine.

Da: svatko tko posjeduje kripto-based tvrtku ima interes za generiranje hypea, pa ga uzmite sa znakom soli. Ali Hosp je ispravno predvidio Bitcoinove trendove prije (barem je to rekao CNBC-u ) pa vjerojatno vrijedi slušati previše od kripto-pozivatelja vašeg ureda (koji je u svibnju nešto uvjerljivo / posredno uvrijedio Warren Buffet).

Ovaj započeti izvršni direktor kaže da je još uvijek moguće da bi bitcoin mogao ubiti 60.000 dolara ove godine, iako je kriptotrancija trgovanja oko 67% ispod prosinca. putem @cnbctech //t.co/CzRneQ7XqT

- CNBC (@CNBC) 11. srpnja 2018


Hosp tvrdi da je kretanje na regulatornoj fronti pozitivan znak, a ako se dogodi veliki pozitivan događaj, Bitcoin će ove godine ubiti 60.000 dolara. Takav događaj, kako je izvijestio CCN, "Može biti zemlja koja daje pozitivnu obavijest o bitcoinu ili fondu koji se trguje bitcoinom koji dolazi do ostvarenja".

Dodao je i da će Bitcoin morati nadmašiti 10.000 dolara do kolovoza zbog njegove predviđanja. Ako se to dogodi, medijska pokrivenost bi trebala generirati dovoljno hype da bi mogla ostvariti 60.000 dolara.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru