Opasne stvari koje nikada ne biste trebali reći svojoj djevojci

Anonim

Ako bismo mogli podijeliti s vama količinu monumentalnih vijugavica koje smo napravili tijekom našeg životovanja, satima ćete se zabavljati. I vjerojatno biste mogli napisati roman s katastrofom o tome.

Na temelju tih idiotskih iskustava koja su nas pomogli oblikovati da postanemo poštujući i strpljivi ljudi koji smo danas, ovo su opasne stvari koje nikada ne biste trebali reći vašem dragom dragom, osim ako nemate želju za smrću.

Komentirajući o njezinoj veličini

"Ti si boksač", "tamo je sjajan. ", " Danas si jako ludan "ili bilo što drugo u istoj veni je uobičajeno veliko ne-ne. Kao i zračni prostor nad Iranom, komentirajući žensku težinu je zona odnosa bez leta. Može zvučati očigledno. ali očito ne razmatraju priče koje još čujemo. Debata težine nikada ne bi trebala biti unesena - razdoblje. Pozivanje njezinog "pljeska" u nastojanju da joj ne nazove masnoću nikada ne radi i vjerojatno neće nikada oprostiti ili zaboraviti. Saznajte značenje riječi koje ćete koristiti kako biste izbjegli neposrednu smrt. I ne, govoreći joj da ima više zagrljaja, to ne čini bolje. Dig, glupo.

Izgovoreno je dobro

Nedavno je došlo do nas da je "fino" vjerojatno najgori način da čovjek opisuje kako njegova djevojka izgleda. I vjeruj mi, žene nikad ne žele biti rekli da izgledaju baš "u redu". Kao da vam je rekla da je vaš penis izgledao u redu - znate da je nešto gore. i definitivno nije vaš bezvrijedni. Vožnja biciklom na sunčanom danu je u redu i njihova baka sapuna na užetu također je u redu. Ako bi stavili napor tako da trebate. Odaberite riječi koje su malo dinamičnije i učinit će joj dan.

Spomenuti da je jedan od njezinih prijatelja atraktivan

Možda govorite istinu, ali vaša djevojka ne želi znati da mislite da njezini prijatelji izgledaju bolje nego što je ona. Reci ovo i očekujem da je onaj prijatelj išao s tobom. Srećom za mene, moj najbolji prijatelj je praznina zupčastim zalisci, tako da nema šanse da moja djevojka pobjegne s njim.

Kažem joj da joj se ne sviđa njezini prijatelji ili roditelji

Ništa ne stvara zdravo malo nepodnošljive napetosti kao što kažeš svojoj djevojci da misliš da joj svi prijatelji sisaju. To je visoka mogućnost da oni sisati i nastavit će to učiniti, ali to nikad ne treba reći. Umjesto toga, pokušajte je riješiti kao odraslu osobu, a ako se pogriješi, pronađi drugu djevojku koja ne odabire idiot sela kao svog bestijara.

Predlaganje plastične kirurgije

Dovedite ga kroz lubanju špiljskog čovjeka - ovo nije ni vaš poziv. Čuli smo priče dečki koji vole ideju mijenjanja djevojaka poput "rabljenih automobila". "Dajte im podešavanje, novi sloj boje i bit će dobro krenuti". Jao. Predlaganje na bolju polovicu tjelesnih stvari koje se trebaju mijenjati najbolje je izbjegavati. Boobs, usne, itd. Samo ostaviti sve to na vlastiti utjecaj. Ili Kardashianovih.

Ne govoreći ništa na sve

Naučili smo ovo na teži način. Koliko mislite da samo želi nekoga da je posluša, u nekom će trenutku vaša djevojka poželjeti dobiti konstruktivnu povratnu informaciju od vas. Biti nijemi samo će je učiniti da želi gurati vaše oči van. Preporučujemo da u pravom trenutku kažete ispravnu stvar, no ipak moramo saznati što je to.

Vrijeđanje njenog ljubimca (a)

Jedan mudrac jednom je rekao da "postoji čovjek za svaku ženu, ali u vašem slučaju da je čovjek pet mačaka". Ako ima ljubav prema mačkama, psima, salamandrima ili bilo kojem drugom kritiku, najbolje je ne podijeliti zabrinutost njihovog sve većeg broja. Jednostavno pokrenite.

Sudeći prema njezinim pijancima

Baš kao kad se Homer Simpson sjetio svog neurednog ponašanja na zabavi kuće, vaša će djevojka imati potpuno drugačiju sliku o tome kako se ponaša kad je pijana. Sretan, smiješan i voljen od svih. Svi znamo da ovo nije slučaj, ali ako želite izbjeći WW3, izbjegavajte joj govoriti istinu. Ili joj samo reći da je zabavnije kad je napipana za razliku od lica i prolila pored kotača.

Reći joj što ona može / ne može jesti

Povratak na krupni vlak imamo nježnu smjernicu da joj kažemo da vjerojatno to ne bi trebala jesti. Čak i ako će probati dolje 4 kg Toblerone čokolade ili jesti blok brie sir za večeru, savjetuje se da ne komentirate njezinu prehranu. To će samo izazvati njezin gnjev i napraviti za večer igrati 'pogodite zašto sam ljut igra'. Dopustite joj da jede ono što želi, a zatim predložite da idete s njom sljedećeg dana. Katastrofa je spriječena.

Zanimljivi Članci

Španjolski hotel ima 25 luksuznih apartmana smještenih na blaženom brežuljku

35+ nevjerojatne blagovaonice i inspiracije

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben McKenzie, Firass Dirani i Simon Pegg

37 puta Russell Westbrook dokazao je da je NBA najsloženiji Mofo