Dating trener otkriva zašto biti lijep tip može vas zaraziti

Anonim

Dobri momci završavaju posljednji put. To je stara izreka koja je predugo previše raspravljala, pa smo došli do našeg rezidentnog stručnjaka za praćenje, Chris Manak of Manic Workshops, za savjete o tome što da radite ako ste samo lijep momak koji ne može pobijediti u životu i ljubav.

Objesite se i obratite pažnju, mjehurić.

Lijepa i ružna istina

Dodjeljivanje muškarca u nedostatku uspjeha sa ženama da mu bude lijepo je poput okrivljavanja vatrogasaca za požar, jednostavno zato što su na mjestu zločina. "Nježnost" je prisutna zajedno s drugim osobinama, a to su i druge druge osobine, po mom skromnom mišljenju, koje su pravi uzrok nedostatka uspjeha u svijetu izlaska.

Razmislite o lijepom tipu za trenutak.

Ne, nemojte misliti o nekoj lijepoj osobi za koju znate tko će biti muškarac, razmislite o onome klisku lijep momak, tj. Tipu koji se najčešće nalazi u središtu ovog vječnog zagonetke iz kestena: "Lijepo je, ali. ”

Razbijte lijepog momka na trenutak. Tipično, on je tip koji:

  • Neće se nikada suprotstaviti ženi koja je zainteresirana, bez obzira na kavu koju bi ona mogla pričati
  • Sigurno joj ne bi zafrkavao i davao joj isto sranje koje bi njezini stvarni prijatelji htjeli
  • Neće je pozvati na svoje gluposti, čak i ako je dramatična
  • On definitivno ne bi spomenuo druge žene od interesa u svom životu (vjerojatno zato što ih nema)

Krajnji je rezultat nešto od ljuske osobe. Ugodan "da-čovjek" bez dubine, bez uzbuđenja, bez šarma, bez vlastitog života. Nema napetosti, nema seksualnog uzbuđenja. Sigurno ne mrzim lijepog tipa, kao i prije svega, znam da je riječ o jednoj stvari - samopouzdanja.

Duboko dolje, dobar momak jednostavno ne osjeća da je dostojan djevojke. Ona je privlačnija od njega, više popularna od njega; ništa mu nije moglo ponuditi s mjesta njene male vrijednosti (barem u njegovom umu).

Njegova vibracija, akcije i stav zapravo govore sve jedno - da je bolja od njega. Dakle, on je smjestio i vodio je da ga označi kao "nevjerojatno lijep momak", a rečenica neizbježno slijedi "ali. ”

Ono što ne želi

Ne želi da se netko slaže sa svime što govori; ona želi razgovarati s nekim s vlastitim umom.

Ne želi da netko bude u njezinoj vezi i poziva; kao i mnogi od nas, ona samo želi smijati, čak i ako je sama. Ne želi da se neki očajnički momak zaljubio u nju na kapi šešira; ona želi čovjeka koji ide svoj put u životu, vođu koji ga poziva na vožnju.

Slučaj za toliko lijepih dečki je da žive u oskudici, pa se drže prvog svjetlucanja nade. I jednostavno su, previše simpatični.

Neki bi raspravljali o tome da je to manipulativnije od njihovih loših dječaka, jer oni nisu pravi ili iskreni. Žene mogu postati predmeti lijepog tipa, a naposljetku osjećaju obvezu da budu tako lijepi i prilagodljivi, da se lagano gaziraju i da svoje informacije izbore selektivno kako ne bi vrijeđali ili povrijedili svog prijatelja (za koga ona jako zna ima stvar za nju ).

Ne želi muškarca, prijatelja ili drukčije, da mora brinuti o ranjavanju sa svakom malom odlukom koju ona donosi.

U konačnici - lijep momak jednostavno nije baš uzbudljivo biti okolo.

Pravo: Oštećenje dobrih osoba

Koliko često vidite momka koji se žali na ženama koji žele samo loše dječake, rupice, trzavice, a ne njega? Uostalom, on je lijep momak! "Što nije u redu s njima?", Upitao je. Kad muškarac dosegne točku, može se oprostiti od bilo kakvog poremećaja ženskog poštovanja koje je možda ostavio.

Žene se ne odbijaju jer je lijep; oni su odbijeni jer njegova potreba zasjenjuje sve drugo. To joj govori u neizvjesnim uvjetima "Ja sam maca, a ne rasti i razvijati se u bolju, jaču verziju sebe, želim da se svijet zavoji na moje maca načine"

Ovo je najveća stvar koja zaustavlja toliko "lijepih" momaka da ne dobiju puno interesa od žena.

Prihvatite lijepu poruku

To nije osobina lijepog što je držanje žena daleko od tipičnog lijep momak, to je ono što se događa ispod. To je njegov nedostatak samopouzdanja, njegove oskudice i / ili njegovog prava.

Milijuni lijepih dečki širom svijeta dolaze s fantastičnim ženama, no razlikuju se od našeg klišejnog lijepog momka vrednujući se, proživljavajući svoje živote, imajući kralježnicu, imajući perspektivu i biti pravi i pošten sa ženama u njihovom životu.

Oni ne pomišljaju žene; umjesto toga, jednostavno ih tretirati kao ljudska bića koja jesu i žele se tretirati kao.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin