David Beckham partneri s biotermom za nove muške linije za njegu

Anonim

David Beckham duboko je kopao u rovove muškog tržišta životnog stila s najavom da je on novi globalni ambasador za luksuznu kozmetiku Biotherm Homme.

Suradnja će vidjeti britansku nogometnu zvijezdu i poduzetnika oslobađanje vlastitog muškarca trim linija za marku u 2016. U video najavu, Beckham izrazio je želju da konačno milostirati njegu industrije uz Biotherm.

"Ja sam uzbuđen što radim s Biothermom Hommeom. Dugo sam razmišljala o razvoju skincarnog područja, a sve dok nisam počela razgovarati s Biothermom, to se sve dogodilo. Oni su jednako ambiciozni kao i ja, i veselimo se što ćemo uskoro pokazati plodovima našeg rada. "

S obzirom na Beckhamovu robusnu praksu za odabir zvučnih partnerstva koja donose privlačne proizvode, njegov pothvat u dotjerivanju s robnom markom poput Biotherma trebao bi biti uspješan i unosan.

Biothermov generalni direktor David Fridlevski izjavio je kako "partnerstvo Biotherma Hommea i Davida Beckhama namjerava pomaknuti granice u kategoriji muških proizvoda za njegu i pojačati vodstvo naše marke".

"Ovo je prvi put muška slavna osoba ovog stasa razvila skrbničku zbirku. Ponosni smo što smo partner izbora Davida Beckhama kako bismo razvili viziju o njezi kože, a sa zadovoljstvom ćemo ga pozdraviti kao novog ambasadora marke. "

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015