David Beckham partneri s biotermom za nove muške linije za njegu

Anonim

David Beckham duboko je kopao u rovove muškog tržišta životnog stila s najavom da je on novi globalni ambasador za luksuznu kozmetiku Biotherm Homme.

Suradnja će vidjeti britansku nogometnu zvijezdu i poduzetnika oslobađanje vlastitog muškarca trim linija za marku u 2016. U video najavu, Beckham izrazio je želju da konačno milostirati njegu industrije uz Biotherm.

"Ja sam uzbuđen što radim s Biothermom Hommeom. Dugo sam razmišljala o razvoju skincarnog područja, a sve dok nisam počela razgovarati s Biothermom, to se sve dogodilo. Oni su jednako ambiciozni kao i ja, i veselimo se što ćemo uskoro pokazati plodovima našeg rada. "

S obzirom na Beckhamovu robusnu praksu za odabir zvučnih partnerstva koja donose privlačne proizvode, njegov pothvat u dotjerivanju s robnom markom poput Biotherma trebao bi biti uspješan i unosan.

Biothermov generalni direktor David Fridlevski izjavio je kako "partnerstvo Biotherma Hommea i Davida Beckhama namjerava pomaknuti granice u kategoriji muških proizvoda za njegu i pojačati vodstvo naše marke".

"Ovo je prvi put muška slavna osoba ovog stasa razvila skrbničku zbirku. Ponosni smo što smo partner izbora Davida Beckhama kako bismo razvili viziju o njezi kože, a sa zadovoljstvom ćemo ga pozdraviti kao novog ambasadora marke. "

Zanimljivi Članci

WTF! Muškarci su nosili na MET Gala 2017

K Kuća iz AworkDesign Studio

Conor McGregor zna kako Paisley treba nositi. Ali se bori sa svojom vezom čvorom

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. The Weeknd, Alexander Skarsgård i Zac Efron