David Jones otkriva što se događa u muškoj odjeći ove zime

Anonim

Sinoć David Jones održao je svoju kolekciju jesen / zima za žensku odjeću i mušku odjeću u Sydney Carriageworksu. Uvijek se radi o slavnim osobama, pompom i zračnim poljupcima, otišli smo vidjeti što se događa s muškom odjećom ovaj dolazak zime.

Ako postoji jedna stvar koja je bolno istinita o tim događajima, to je da je muška odjeća gotovo uvijek neodoljiva stvar. Nećemo ići toliko daleko da kažemo da je prošle noći bilo to, već smo vidjeli znakove nade u zajedničkoj strašnoj lokalnoj sceni. Može li ovo stvarno biti godina odjeća za muškarce čini razliku u maloprodaji? Možemo se nadati samo.

Vodeći uber-šiškan čeljusti liniju muškog modela Jordan Barret, ove sezone show je sve o slojevima i zemljani tonovi. Zelene kapute, tamnocrvene provjere i sjajne crne odijela također su osjetili njegovu prisutnost. Iskreno, to je bila najbolja kolekcija koju smo vidjeli od australskog trgovca godinama kao mnogo više odraslog i elegantnog afere - nešto što se nadamo spram drugih dizajnera i trgovaca.

Također se mora reći da je njihova međunarodna kolekcija dizajnerske odjeće za muškarce bila daleko najimpresivniji stilski izbor koji smo vidjeli posljednjih godina. Vunenih šešira, teških okvira aviator naočala, zelenih kaputa i patentnih kožnih brogues su sve morati-haves za hladniju sezonu naprijed.

Za lokalne dizajnere, Caliber i Jack London preuzeli su odgovornost za jakne s jaknim motociklom, velikih boja i tamnocrvenih hlača. Osvježavajući je vidjeti da Caliber opet naplaćuje nakon toliko tihih godina.

Izgleda da će ovo biti velika zima za Davida Jonesa.

1/11

2/11

3/11

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom