Dietici otkrivaju koja je hrana za hranu koja je najmanje katastrofalna za vaše ciljeve gubitka težine

Anonim

Što ako vam kažemo: moguće je jesti bez pakiranja kalorija brže od grizlija medvjeda koji se pripremaju za hibernaciju?

Biste li se više iskušali da se prepustite?

Pa, večeras imat ćete slobodu slaviti sa svojim omiljenim žetvama, jer australski nutricionisti Lee Holmes i Sophie Guidolin smatraju - sve dok slijedite njihove savjete - nemojte se bojati.

Govoreći na FEMAIL, Lee Holmes je rekao da redovito jedete i uživate u namirnicama koje su visoko obradene ili bogate masnoćama, "Vi svibanj pronaći te dodatne kalorije brzo prevesti na težinu creep".

Sophie Guidolin poduprla je ovo, rekavši D'Margeu da je važno održavati što je više moguće kontrole, "kako bi se izbjeglo konzumiranje pola dana energije u 10 minuta".

Međutim, svi Uber Eats nisu bili jednaki. Od kremastih carbonara do papaduma uz curries, ovdje je pregled najpopularnijih svjetskih jela za uzimanje hrane.

Moderna australska

Ljepotu "aussije" novog doba, prema riječima gospođice Holmes, jest da se usredotočuju na jednostavne svježe sastojke kuhane bez potrebe za slanim ili šećernim umacima (isključujući kolačiće iz Bunningsa).

"Komad ribe na žaru sa povrćem je veliki izbor prehrane", rekla je gospođa Holmes za Femail .

"Ili možete odabrati nakošeniji rez mesa poput paprača ili piletine ako želite, ali provjerite jesu li na žaru i upareni sa svježom salatom."

A ako ste na dijeti s niskom razinom ugljikohidrata (ili Keto), izbjegavajte kruh, jer to je mjesto gdje mnogi ljudi završavaju jedući dodatne ugljikohidrate.

Suvremeni twist na "chuckin 'nekoliko škampi na barbie"

talijanski

Talijanski, omiljeni ljubiteljima ugljikohidrata posvuda bio je iznenađenje dodatkom MS Holmesovog #allclear lista. Nutricionista tvrdi da je to "pogrešno shvaćanje" da su pizza i tjestenina inherentno nezdrav, i da se to može popraviti naručivanjem manjih veličina obroka i odabirom samo određenih umaka.

"Imati stvarno lijep obrok udobnosti jednom tjedno je u redu, ali ako odaberete tjesteninu naručite umak od rajčica umjesto onog koji je kremasti."

I naravno, ne možete pogriješiti s talijanskom salatom. Ukusna i hranjiva: oni su prehrambeni duhoviti san.

Pizza je u redu: ako ne jedete previše.

Tajlandska

Sve dok odabirete jednostavne krumpiriće i bistre juhe preko curica na bazi kokosa i izbjegavajte duboko pržene predjela poput proljetnih peciva, tajlandski je sasvim zdrava opcija. Također, kao što ističe gđa Holmes:

"Tajlandski se uistinu može dijeliti s drugima pa je to jedno mjesto gdje ćete vjerojatno naručiti manje što biste inače htjeli."

Geraldine Georgeou, druga dijetetičarica, odjekivala je ove osjećaje u intervjuu The Huffington Australia ; " Umjesto da odlažete na kolače ili napitke, idite na lijepu, svježu salatu od tajlandske govedine ."

A ako jednostavno ne možete pomoći sebi i završiti s naručivanjem currya, preporučuje se tražeći dodatne povrće i "izbjegavajte slurping cijelom bazom kokosovog mlijeka".

Nije vidljiva opruga.

Indijanac

Baš kao što je tajlandski, indijansko odmaranje zdravo ili debelo natovareno kao što to naručujete.

Dahl-a na temelju keramike na leći - izvrsno je zato što je visoko u vlaknima i bjelančevinama, a malo masnoća. Međutim, većina jela od mesa dolaze s umacima bogatim kalorijama. Dakle, ako želite jesti što je moguće zdravije, gospođa Holmes savjetuje odabrati suhu posudu kuhanu u Tandoori stilu (jelo od mariniranog mesa kuhanog u glinenoj peći).

I na kraju, rekla je The Daily Mail , uvijek izbjegavajte naan - pogotovo one koji dolaze sa sirom. Ali, ako ste to učinili, život ne bi vrijedio živjeti - bi li to bilo?

Za ljubav Vishnu, ne preskočite naan.

japanski

Može postojati samo jedan pobjednik, a ako želiš jesti najzdraviji mogući uzlet, Lee Holmes preporučuje japanskom - osobito sashimi (sirova riba koja se poslužuje bez riže).

"Spojite ovo s edamama grahom i salatom od algi. Dodajte malo isabi za okus i jedite ukiseljeni đumbir jer je to dobro za vaš crijevo. "

Ako odaberete sushi, gospođa Holmes je rekla The Daily Mail, prebaci bijelu rižu za smeđu - opciju koja je sada dostupna u mnogim japanskim restoranima.

Sophie Guidolin izjavila je D'Margeu da je još jedna korist japanskih restorana omogućila da zadržite redoslijed malih količina hrane dok ne budete puni, što vam omogućuje da bolje upravljate količinom hrane koju jedete.

"Japanska kuhinja, za razliku od većine drugih brze hrane, često je naručena uz minimalne sastojke i naglasak na ravnoteži. Fermentirana hrana je izvrsna za zdravlje crijeva, ribe poput lososa donose omega-3 masne kiseline, zeleni čaj je pun antioksidansa dok se alge prepoznaju zbog mnogih vitamina i minerala od joda do vitamina A, B, C, D i E, "Dodala je.

Japanski na vrhu popisa najzdravijih jela za uzimanje hrane.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru