Uronite u najbolje slike podvodnog fotografa godine natjecanja

Anonim

Fotografija nam pomaže da vidimo naš planet (i šire) na potpuno novi način. Ovdje u D'Margeu divili smo se nevjerojatnom divljini svijeta, razmišljali o tajnama galaksije i gledali u naše omiljene gradove iz svemira.

Naša sljedeća fotografska avantura vodi nas na područje koje obično vide samo ronioci. Natjecatelj podvodnog fotografa godine objavio je pobjednike 2017. godine, dajući nam rijedak pogled na to kako morski stvorovi lovi, pliva i igra ispod površine.

Francuski ronilac Gabriel Barathieu osvojio je glavnu nagradu za svoju fotografiju Dancing Octopus . Slika obuhvaća graciozan glavonošnjak u laguni u Mayotteu, na jugoistočnoj obali Afrike. Sudac Alex Mustard nazvao ga je "i baletski i zlonamjerni".

"Ova slika pokazuje da hobotnica znači poslovanje dok lovi u plitkoj laguni", rekao je senf. "Način na koji se kreće tako je različit od bilo kojeg grabežljivca na kopnu, to bi uistinu moglo biti stranac iz drugog svijeta. Doista nezaboravan stvor, lijepo fotografiran.

Sudac Peter Rowlands pohvalio je svoje "živopisne kontrastne boje, detaljne osjetljive teksture" i "savršenu pozu".

RELATED: Pobjednici iz 2016 British Wildlife Photography nagrade

Sljedeći veliki dobitnici godine su Nick Blake (koji je snimio britanski podvodni fotograf godine za svoju sliku Out of the Blue ), Horacio Martinez (koji je osvojio podvodni fotograf godine i Oceanic in the Sky ) i Nicholao Georgiou (koji je osvojio najoboženiji britanski podvodni fotograf godine za Orca Pod ).

Pobjednici i voditelji su također najavljeni u različitim kategorijama, uključujući Makro, olupine, Ponašanje, Wide Angle i Portret. Naći ćete selekciju najboljih iznad i svih pobjednika natjecanja podvodnog fotografa godine godine 2017. ovdje.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru