Dronestagram otkriva najveći svjetonazor koji probijaju dušu 2016. godine

Anonim

2016. je bila velika godina za trikove. Piloti su ih jurili u Dubai. Mark Zuckerberg ih je želio koristiti kako bi osigurao internetski pristup svijetu. Nizozemska policija trenirala je orlovima da ih ugase iz neba. Umjetnici su također skočili na vozačevo vozilo, koristeći tehnologiju kako bi pružili jedinstvenu perspektivu na našem planetu.

Dronestagram, popularna društvena mreža za dijeljenje fotografija posvećena droni fotografijama, približava se 2016. godine s 20 najzabavnijih slika ove zajednice ove godine. Njihov izbor ističe ljepotu zračne fotografije na različitim područjima: poljoprivredi, sportu, avanturi, divljini, krajolicima, kulturnoj baštini, romantičnim trenucima

,

Slike se protežu po globusu, od užurbanih voda Niagara Falls u Sjevernoj Americi, do ptičjeg napada u francuskom Polineziji, na farmi na Indiji, na plažama Australije i Brazila.

Neke atrakcije, poput polja lavande u Francuskoj ili u Italiji, Cinque Terre, dobro su nosili predmete fotografima, no osjećaju se svježe kad se vide s nebodera. Drugi, kao što je formiranje skijaške utrke u Rusiji ili erupting vulkan na otoku Reunion, može biti u potpunosti cijenjen sa zračnim pogledom.

Ako je blagdana donijela dar novog drona u vašem životu, ove nevjerojatne slike postavljaju bar visoko za vaš Instagram 2017. godine.

Zanimljivi Članci

Kako nositi Cocktail Dress Code

Nevjerojatno Cool Loafers možete rock iz rada i igranja

Laguna Beach Bachelor Pad za vladanje ih sve

NBA All-Star Anthony Davis prkosi zakonima fizike i Dunks The Sun