Dunhill ICON Elite: Flaširana britanska muževnost

Anonim

Sljedeći članak sponzorira dunhill

Ako ste čovjek koji je briljantan u svojoj potrazi za izvrsnošću, čovjek koji je karakter i stil bezvremenske elegancije, ili muškarac koji je rafiniran način, nasljeđuje se od dubokog poštovanja prema tradiciji i sitnijim stvarima u životu, Pozdravljamo te. Drugo, kakav je tvoj miris potpisivanja? Ako želite ostaviti trajan dojam, ICON Elite dunhill je naš novi osobni favorit.

Već ste upoznati s dunhillovim ICON rasponom. Elite je treća sofisticirana prilagodba - moderna i bezvremenska interpretacija ikonastog, muškog mirisa.

Zapravo, muževnost je osnovna karakteristika cijelog dunhill ICON raspona, a posebno Elite. Duša mirisa izgrađena je na snažnoj bazi sicilijanskog Bigarade, Vetivera i Sandalovine, koja proizvodi čvrstu drvenastost koja oblikuje mirisni potpis.

Robusni mirisi poput kartona i crnog papra dodaju malo više dubine i snage na dunhill ICON Elite, dok srce plava kadulja i Juniper zadržavaju elegantan. Konačno, moćna kombinacija Ebony Wooda igra se protiv crne suknje kako bi pokazala finije detalje mirisa i stručan obrt.

Što se tiče boce? Pa, to izaziva više od iste britanske elegancije kao miris koji sadrži. Inspirirajući bogatu britansku automobilsku baštinu Alfreda Dunhilla, dizajn boce ICON Elitea je besmrtan u elegantnom oniksnom staklu. Sadrži i uzorak motora potpisanih markom, nevjerojatno precizan i zamršen dizajn koji ukazuje na detalj i neusporedive vještine inženjerstva koje karakterizira dunhill.

Jedinstven, svjež, duhovit i drvenast, ICON Elite za dunhill je za čovjeka koji dijeli svoje vrijeme između grada i zemlje, utjelovljujući prestižni i neizostavni britanski luksuz, bilo kod kuće ili u inozemstvu. To je za čovjeka koji je, na prvi sprej svog mirisa za potpis, zrači samopouzdanjem bez arogancije, privlačnosti bez ega. Jednostavno, ICON Elite dunhill je za pravog gospodina.

dunhill ICON Elite 100ml $ 140 i ICON Elite 50ml $ 100 oba su dostupni u Myer i David Jones trgovinama sada. Primajte besplatan dar pri kupnji dunhill ICON Elite100ml tvrtke David Jones ili Myer. Jedan poklon po kupcu, dostupan od 7. kolovoza, dok dionice traju, a nisu dostupne zajedno s bilo kojom drugom ponudom.

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015