Ellen DeGeneres rijetko otkriva svoje 175 tisuća dolara za Rolex u posljednjem intervjuu Seinfeldu

Anonim

Može se plesati poput bijelog dječaka, sa smiješkom može postaviti teška pitanja i može nasmijati ljude. A sada Ellen Degeneres može dodati još jednu priznanje svom impresivnom repertoaru - ponosnom vlasniku Rolex Paul Newman Daytona reference 6241 $ 175.000.

Prema prošlosti Hodinkee prodaje, visoko tražio nakon Paul Newman Daytona sat je bio malo tamnog konja natrag u svojim debi dana. Na njemu se nalazilo bijelo kvačilo s crnim podregistarima, gumbima koji su se kretali prema dolje, i crnim akrilnim okvirom. Ove "egzotične" imenovanja nisu izgledale veoma davno davne 1969. godine, a model je ostao uspavan na polici godinama sve do 1980-ih godina prije no što su ih talijanski kolekcionari otkrili i dali im nadimak Paul Newman Daytonas nakon što je vidio sliku glumca koji ljulja jednu,

Brzo naprijed više od 30 godina i sat je sada jedan od najunosnijih vintage Rolexes ikada hit na tržištu. I ovdje imamo govornu voditeljicu Ellen DeGeneres koji je ležerno bacio jedan oko njezinog zgloba u treću epizodu Netflixovih komičara u automobilima koji su dobili kavu.

Pretpostavka emisije je upravo ono što mislite da jest. Jerry Seinfeld, komičar, susreće Ellen DeGeneres, još jednog komičara, kako bi razgovarao o svemu s obzirom na to kako je domaćica talk showa započela u komediji, obitelji, konjima i uzimajući modne savjete.

Što je još važnije, vintage Rolex je upareno s pravodobnim automobilom kada Seinfeld preuzima DeGeneres u Toyota FJ40 Land Cruiseru iz 1977. godine. U nastavku videozapisa ne možete vidjeti Rolex, ali možete vidjeti kako se par doći.

Ovo ne bi bilo prvi put da je slavna osoba pokazala od svoje najljepše kolekcije gledanja javnosti. David Beckham nedavno je nosio sat od 55.000 dolara s osnovnim bijelim čizmom u Tokiju, dok je Floyd Mayweather izišao s 18 milijuna dolara vrijednim ornamentiranim satom.

(preko Hodinkee)

1/3

2/3

3/3

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin